Η τράπουλα της Ημέρας – Δευτέρα 24/08/2020

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ:

Κριός  ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Δεν έχετε διάθεση για να ξανασυζητήσετε με τον πρώην σας, για μια επανένωση. Άλλωστε δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ζωή του, άρα στα ίδια θα καταλήξετε.

 

Ταύρος ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Πολλά αυτά που πρέπει να κυνηγήσετε από το επόμενο χρονικό διάστημα του Σεπτεμβρίου. Σίγουρα τώρα έχετε την ισχυρή θέληση αλλά και τους τρόπους, για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

 

Δίδυμοι ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Οι μικρές εντάσεις που έχετε με τον άνθρωπο σας, θα υποχωρήσουν. Φάση ήταν και θα λήξει μόνιμα. Από την ερχόμενη εβδομάδα 24/08 μερικοί από εσάς, θα ξεκινήσουν συζητήσεις για δεσμεύσεις.

 

 

Καρκίνος ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ  

Η μόνιμη σας προσπάθεια, για να σώσετε την σχέση σας, έχει πια αρχίσει και σας κουράζει. Μιλήστε με τον σύντροφο σας, και μαζί μπορείτε να φέρετε και πάλι το καλό κλίμα.

 

Λέων  ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Οι προτάσεις που θα έχετε από τον πρώην σας, θα σας εκπλήξουν για ακόμη μια φορά. Τώρα ξέρετε και εσείς μέσα σας τι θέλετε, και κάπως έτσι μια επανένωση μπορεί να προκύψει.

 

Παρθένος ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Οι φίλοι σας τελικώς θα γίνουν η γέφυρα, όπου και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που ακόμη αγαπάτε. Αυτό θα ξεμπλέξει και μια οικονομική σας κατάσταση.

 

Ζυγός ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Οι έρωτες ειδικά αυτήν την εποχή, δεν σας αφορούν. Έχετε πλήρως επικεντρωθεί σε αυτά που πρέπει να ολοκληρωθούν… σε εργασία και οικογένεια.

 

Σκορπιός ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Αυτά που έχετε αν πείτε και να προτείνετε στον άνθρωπο σας, μπορούν να περιμένουν. Ξέρετε ότι αυτή την περίοδο, έχει κάποια σημαντικά δικά του προβλήματα.

Τοξότης ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας μιλήσει για το παρελθόν σας. Αυτό είναι και κάτι που μέσα σας πια έχει λήξει.  Ο νέος μήνας, έχει για εσάς, καινούργιο πρόσωπα.

 

Αιγόκερως ΕΞΙ  ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Είστε αποφασισμένοι να μιλήσετε πιο ανοιχτά στο πρόσωπο που έχει γοητεύσει την καρδιά σας. Κάτω από αυτές τις αστρολογικές συνθήκες, θα έχετε επιτυχία.

 

Υδροχόος ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Πολλά αυτά που πρέπει με ωριμότητα να διαχειριστείτε και να βρείτε λύσεις. Σε δεύτερο τόνο, δώστε και παραπάνω χρόνο και σημασία στον δεσμό σας.

Ιχθείς ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Οι τυπικές επικοινωνίες θα λήξουν. Το ιδιαίτερο πρόσωπο που σας θέλει να πλησιάσει πολύ περισσότερο. Τις διπλωματικές συμπεριφορές αφήστε τες στην άκρη.