Τσιγγάνικη Κατάστρωση – Αισθηματικές προβλέψεις 7ημέρου

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός: Το Χρυσό Ρόδι

Θα πρέπει να συνδυάσετε πολλά αυτήν την εποχή, έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε όλα τα συναισθήματα που έχει ο άνθρωπος σας για το πρόσωπο σας. Ευτυχώς οι συνθήκες είναι και οι πιο κατάλληλες για να πάτε και πιο κάτω!

Ταύρος: Το Παγώνι

Άνοδο θα έχετε στην επαγγελματική – οικονομική σας καθημερινότητα και αυτό θα φέρει και πρακτικές λύσεις, μέσα στην οικογένεια και την ερωτική σας σχέση. Εσείς που είστε μπερδεμένοι σε διπλές καταστάσεις, πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας.

Δίδυμοι: Ο Άντρας με τα δύο Παιδιά

Εκπλήξεις να περιμένετε από την οικογένεια σας, ίσως και οικονομική βοήθεια που θα σας λύσει τα χέρια σε κάθε επίπεδο. Τώρα που έχετε ισορροπήσει και την αισθηματική σας καθημερινότητα, ίσως και να μπείτε σε σκέψεις για γάμο!

Καρκίνος: Οι Αστραπές του Ουρανού

Μπορεί να έχετε ταλαιπωρηθεί σε διάφορες παλιότερες σχέσεις, αλλά τώρα μάλλον έχετε βρει τον ιδανικό σύντροφο που έχει γεμίσει την καρδιά σας, με αγάπη. Κάποιοι πιθανόν να δεχτούν επιστροφές και επικοινωνίες από το μακρινό τους παρελθόν.

Λέων: Το στρογγυλό Τραπέζι

Σίγουρα είναι μια εποχή, γεμάτη από καταστάσεις που πρέπει να βρείτε τις λύσεις τους. Τουλάχιστον σε όποιο βήμα και να κάνετε, θα έχετε υποστηρικτή σας, τον σύντροφο σας, και τα περιβάλλοντα του. Από τον Σεπτέμβριο, θα έρθουν και κάποια χρήματα που περιμένετε.

Παρθένος: Ο Άσπρος Κίονας

Εσείς ειδικά αυτό το χρονικό διάστημα, που είστε μόνοι σας, μπορείτε να βρείτε νέο ταίρι, ακόμη και από τον φιλικό σας κύκλο. Υπάρχουν ήδη ματιές  επάνω σας, που δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν τις έχετε καταλάβει. Επίσης, στην εργασία σας, υπάρχει ένα παρασκήνιο που πρέπει να προσπεράσετε.

Ζυγός:  Το Βιβλίο της Αγάπης  

Λόγια και παρεξηγήσεις έχουν προκύψει, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το πρόσωπο που αγαπάτε και μάλλον τώρα πρέπει να δείτε πως θα τα ξεπεράσετε. Οι καταστάσεις με το παρελθόν σας ίσως και άμεσα να πρέπει να παύσουν.

Σκορπιός: Δέκα Άστρα

Κάποιος κάνει πολλή φασαρία, για να τον δείτε με μια πιο προσεχτική ματιά. Τώρα που είστε και εσείς σε μια καλύτερη φάση ζωής, μπορείτε να σκεφτείτε αν πραγματικά μπορείτε να πάτε πιο κάτω. Όλα τα παλιά και τα δύσκολα καλύτερα να τα ξεπεράσετε πια.

Τοξότης: Το Δίχτυ του Έρωτα

Ξέρετε ότι για το πρόσωπο σας, υπάρχουν ακόμη ενεργά συναισθήματα από τον πρώην σας, ή από κάποιον που η μεταξύ σας ιστορία δεν εξελίχθηκε όπως το θέλατε. Οι λίγες ημέρες μέχρι και το τέλος του μήνα, θα φέρουν στην επιφάνεια ευκαιρίες για επανασύνδεση.

Αιγόκερως: Η Κόκκινη Καρδιά

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι θέλει ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι τώρα θα καταφέρετε εσείς οι δύο να βρεθείτε και να μιλήσετε. Όλα αυτά σίγουρα δεν αφορούν τους κοινούς σας φίλους και μάλλον θα πρέπει να τους κρατήσετε εκτός.

Υδροχόος: Κεριά Αναμμένα

Το συντροφικό σας έτερο, αυτό που χρειάζεται είναι να του δώσετε χρόνο για να σκεφτεί, τι θέλει πραγματικά εσείς οι δύο να κάνετε στο από εδώ και μετά. Μην πιέσετε για δεσμεύσεις καθώς τα οικονομικά και των δύο σας, ακόμη δεν είναι και τόσο σταθεροποιημένα.

Ιχθείς: Λάφυρα και Πλούτος

Είστε συνέχεια μέσα σε αναβολές και καθυστερήσεις, σε θέματα των ερωτικών σας. Από τον μήνα του  Σεπτεμβρίου και μετά, το συντροφικό σας ταίρι, θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά και ειλικρινά για όλα αυτά που θέλει να πραγματοποιήσει… προς μεγάλη σας χαρά!