Ερωτική LENORMAND – Οι επανασυνδέσεις είναι πολύ κοντά!

ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ:

 ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Πολλές και σημαντικές οι εξελίξεις, που θα προκύψουν αυτό τα ο διάστημα στην προσωπική σας ζωή, και πιθανόν και να πρέπει να είστε σε μια εσώτερη εγρήγορση για τα πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Μην ακούτε κανέναν σε όλα αυτά που γίνονται γύρω σας. Μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα με τον δικό σας τον άνθρωπο, αλλά είναι κάτι που εύκολα σχετικά θα το ξεπεράσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Από  κάποια παλιά σας ερωτικά παιχνίδια, θα έχετε ειδήσεις και αφίξεις. Είναι μια ημιτελή σας υπόθεση, που μπορεί πια να σας προσφέρει ότι τόσα χρόνια σας είχε στερήσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Δεν θα είστε για πολύ ακόμη μόνοι σας. Τώρα που υπάρχουν τόσοι νέοι άνθρωποι γύρω σας, σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε μια νέα αγάπη, που θα συμπληρώσει την καρδιά σας.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Αφιερώστε παραπάνω ποιοτικό χρόνο στον άνθρωπο σας, που παραπονιέται τον τελευταίο καιρό, για την απουσία σας. Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα δεχτείτε ερωτικά πυρά από φιλικό σας πρόσωπο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Είστε αποφασισμένοι, να δώσετε ένα μόνιμο τέλος, σε καταστάσεις και ιστορίες, που δεν ανταποκρίνονται πια στα δεδομένα σας. Ο καινούργιος μήνας Σεπτέμβριος, θα σας βρει πιο αποφασισμένους στην εργασία σας.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Όλα αυτά που έχετε περάσει σε παρελθόντες χρόνους σας έχουν κάνει σίγουρα να είστε απείρως πιο ήρεμοι, σε όλα αυτά που τώρα σας έχουν τύχει σε εργασία και προσωπική ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ

Δεν χρειάζεται να βιάζεστε, με αυτήν την καινούργια γνωριμία, που έχει μπει στην ζωή σας.  Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βγάλετε τα όποια συμπεράσματα σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΕΡΜΗΣ

Η οικονομική σας ζωή, σίγουρα θα βελτιωθεί και θα καταφέρετε να δείτε και πιο σοβαρά την ερωτική σας σχέση,  που όσο και να το αρνείστε έχει πληγεί από τις όποιες πρακτικές δυσκολίες!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Τηλεφώνημα ή επίσκεψη να περιμένετε, από το πρόσωπο που τόσο καιρό έχετε μέσα στην καρδιά σας, αλλά όχι μέση στην πρακτική σας καθημερινότητα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Δεν υπάρχει κάτι αυτήν την εποχή, που να σας συγκινεί. Πιθανόν και να πρέπει να ανοίξετε παραπάνω τις προσλαμβάνουσες σας, σε νέα άτομα που ήδη σας προσεγγίζουν.

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΚΡΙΝΑΚΙ

Μην αγχώνεστε και τόσο πολύ για το παρελθόν του ατόμου που έχετε ερωτευτεί. Εσείς είστε μια τελείως διαφορετική περίπτωση που δεν έχει σε τίποτα σχέση, με αυτά που έχει γνωρίσει.