Η τράπουλα της Ημέρας – Τρίτη 01/09

Για όλους:

Κριός  ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Μάλλον άδικα ξοδεύετε τον χρόνο σας, σε άτομα που δεν μπορούν να φτάσουν τα δικά σας επίπεδα. Από την νέα εβδομάδα 07/09, πάρτε αποφάσεις και υλοποιήστε τες.

Ταύρος ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Είστε σε μια κατάσταση που πρέπει να πάρετε αποφάσεις για την καθημερινότητα σας, και σίγουρα αυτό είναι και κάτι που άμεσα επηρεάζει και τον άνθρωπο σας.

 

Δίδυμοι ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Είστε από τα πιο αυστηρά ζώδια στον τομέα των σχέσεων.  Αυτό το έχει πλήρως καταλάβει το συντροφικό σας έτερο, που θα κάνει τις προσπάθειες του, για να σας φέρει πιο κοντά του.

 

Καρκίνος ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ    

Κάποια επαγγελματικά ζητήματα που έχουν μείνει στην μέση, θα έρθουν στην επιφάνεια. Χρήματα και νέες προτάσεις που θα σας αφορούν θα σας αλλάξουν την διάθεση προς το θετικότερο.

 

Λέων ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Θα πρέπει να ακούσετε με προσοχή όλα αυτά που θέλει να σας πει το συντροφικό σας έτερο.  Σίγουρα υπάρχουν έμμεσα παράπονα για αυτά που ακόμη δεν του έχετε προσφέρει.

 

Παρθένος ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Είστε αποφασισμένοι, πριν να φύγει αυτός ο μήνας της Παρθένου, θα ξεκαθαρίσετε στον άνθρωπο σας, όλα αυτά που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε η σχέση σας, να εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ζυγός ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Επικοινωνίες και πολλές αποκαλύψεις θα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο 05+06/09  για το ζώδιο σας. Μερικοί από εσάς, θα λάβουν προτάσεις για μια άμεση επανασύνδεση.

 

Σκορπιός ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Δεν είστε μόνοι σας σε καμία των περιπτώσεων. Υπάρχουν πολλοί φίλο και γνωστοί σας, που στέκονται δίπλα σας σε αυτή την δύσκολη φάση που περνάτε με τον δεσμό σας.

 

Τοξότης ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Μην κάνετε ακόμη ανακοινώσεις στον κύκλο σας, για τις όποιες εξελίξεις με τον καινούργιο σας σύντροφο. Ξέρετε ότι μέσα αυτούς υπάρχουν και πολλοί που σας ανταγωνίζονται.

 

Αιγόκερως ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Χρήματα και θετικές εξελίξεις στην εργασία σας, θα σας ανακουφίσουν από ένα σωρό προβλήματα είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα.  Ασχοληθείτε τώρα και με το ταίρι σας.

 

Υδροχόος ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Μην επαναπαύεστε ποτέ. Αυτή η σχέση έχει αρκετά προβλήματα και καλείστε εσείς που έχετε την μεγαλύτερη εύνοια αυτό το χρονικό διάστημα, να ενεργοποιηθείτε.

Ιχθείς ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Όσα και να λέτε και να υπόσχεστε στο άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή, δεν πρόκειται να αντιδράσει, αν εσείς δεν ξεκαθαρίσετε το περίπλοκο σας παρόν.