Η τράπουλα της Ημέρας – Τρίτη 08/09/2020

Για όλους:

Κριός  ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Η τύχη είναι με το μέρος των τυχερών. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, θα βρεθείτε κάτω από πιεστική ερωτική πολιορκία.

Ταύρος ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι, για να δώσετε την καρδιά σας σε μια νέα ιστορία αγάπης, και αυτό είναι απόλυτα έντιμο για όσους τώρα σας πολιορκούν.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Δεν είστε πια επηρεασμένοι, από το παρελθόν και αυτό σας κάνει και αισθάνεστε πολύ καλύτερα και χωρίς, αναμνήσεις και εμμονές που δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό.

 

Καρκίνος ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ       

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, της εποχής όπου και θα δείτε την οικογένεια σας, να σας αγκαλιάζει και πάλι. Ίσως και κάποια κληρονομικά θέματα να τακτοποιηθούν.

 

Λέων ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Μόνοι σας μάλλον περνάτε και καλύτερα. Υπάρχουν άτομα σαφώς που σας έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους, αλλά ακόμη έχετε κάποιες άλλες προτεραιότητες.

 

Παρθένος ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Μόλις θα έχετε νέα από το πρώην σας, θα δείτε και πως θα κινηθείτε αντίστοιχα, για αυτήν την περιβόητη επανένωση. Σίγουρα μην πιέσετε τις καταστάσεις.

Ζυγός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, έχουν πολλά να σας φέρουν σαν σχόλια και κουτσομπολιά για το άτομο που έχετε μέσα στις ερωτικές σας σκέψεις. Αξιολογήστε τα.

 

Σκορπιός Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Μένετε μακριά από μπερδεμένες καταστάσεις καθώς έχετε περάσει, κάτι αντίστοιχο και στο παρελθόν που έφτασε σε αδιέξοδο… και σας πόνεσε πολύ.

 

Τοξότης ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Αποκτήστε παραπάνω αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να διεκδικήσετε παραπάνω πράματα στην εργασία, αλλά και στην κοινωνική σας ζωή. 

 

Αιγόκερως ΤΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μια εποχή και μέχρι ο Ήλιος, να περάσει στον Ζυγό 22/09, όπου και θα μπορέσετε να έρθετε πολύ πιο κοντά, στον άνθρωπο που έχει γοητεύσει την καρδιά σας.

Υδροχόος Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Χρειάζεστε ένα διάλειμμα ή μια μικρή παύση, από όλα αυτά που συντελούνται γύρω σας. Μάλλον έχετε κουραστεί από τις λάθος τρίτες συμπεριφορές.

 

Ιχθείς ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Τα αστρολογικά είναι υπέρ των υδάτινων ζωδίων, άρα θα πρέπει να ανεβάσετε τις προσωπικές σας ταχύτητες και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας σας.