Ερωτικό Ωροσκόπιο – Προβλέψεις για την νέα εβδομάδα 12-18/10

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Υπάρχει μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, μια μόνιμη αγωνία και αναταραχή για το μέλλον – πορεία του δεσμού σας. Αυτό θα πρέπει να το συζητήσετε με το ταίρι σας.

Ταύρος

Θα χρειαστεί να μιλήσετε περισσότερο με τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι κάτι σοβαρό τον απασχολεί. Δεν είναι κάτι που αφορά άμεσα την σχέση σας, αλλά η συμβουλή σας είναι πολύτιμη.

 

Δίδυμοι

Αντιλαμβάνεστε την ερωτική διάθεση κάποιου από τον κύκλο σας, αλλά ταυτόχρονα ξέρετε ότι το εν λόγω άτομο έχει και τρίτες δεσμεύσεις. Καλύτερα πάρτε αποστάσεις.

 

Καρκίνος                 

Δεν πρέπει να σας νοιάζει το παρόν του πρώην σας. Άλλωστε εσείς έχετε κάνει μεγάλα άλματα στην ζωή σας, και σίγουρα δεν έχετε σκοπό να επανασυνδεθείτε μαζί του. 

    

Λέων

Υπάρχουν σοβαρά θέματα μέσα στην οικογένεια αλλά στα επαγγελματικά του άτομο, που σας ενδιαφέρει ερωτικά… και αυτός είναι και ο αληθινός λόγος που ακόμη δεν έχει κάνει κάποια κίνηση ακόμη.

 

Παρθένος

Θετικότατες οι ειδήσεις στα οικονομικά σας, όπου και θα σας βοηθήσουν πρακτικά για να λύσετε προβλήματα ετών. Σίγουρα και η προσωπική σας ζωή, θα βελτιωθεί. 

 

Ζυγός

Πολλές οι φρέσκες γνωριμίες που έχουν έρθει στο μονοπάτι σας, και που σίγουρα σας έχουν ανεβάσει την διάθεση. Προσοχή λοιπόν στις επικοινωνίες και στις επόμενες σας προτάσεις.

Σκορπιός

Είναι μια εποχή, που πρέπει να ενεργοποιηθείτε, αν τελικά θέλετε να δείτε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που ζείτε. Κάτι ανάλογο θέλει και το συντροφικό σας έτερο. 

 

Τοξότης

Έχετε κουραστεί πολύ  και σίγουρα  χρειάζεστε άμεσα ένα διάλλειμα. Εσείς που είστε ελεύθεροι σχέσεων, μπορείτε φέτος να κάνετε πολλά περισσότερα για τον εαυτό σας.

 

Αιγόκερως

Από τις αρχές του ζωδιακού νέου μήνα, θα λάβετε προσκλήσεις από μια πρόσφατη σας αισθηματική ιστορία, που θα σας παραξενέψουν. Εσείς να είστε επιφυλακτικοί.

 

Υδροχόος

Οι παρέες και τα περιβάλλοντα του συντρόφου σας, μάλλον δεν είναι της δικής σας φιλοσοφίας. Αυτό είναι και κάτι που προσεχώς θα πρέπει να σας κάνει πιο εγκρατείς στον λόγο σας. 

Ιχθείς

Υπέροχες οι επόμενες εβδομάδες, όπου και πολλές από τις δυσκολίες της καθημερινότητας σας, θα τις ξεπεράσετε. Είστε το ζώδιο που κρατάει τις ερωτικές επανασυνδέσεις στην κορυφή.