Η τράπουλα της Ημέρας – Δευτέρα 12/10

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Σίγουρα είστε ελεύθεροι να κάνετε πια αυτό που θέλετε, και χωρίς να λογοδοτείτε σε άτομα, που δεν σεβάστηκαν αυτό που τόσο καιρό τους προσφέρατε.

 

ΤΑΥΡΟΣ :  ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Με την ν. Σελήνη να πλησιάζει … να είστε βέβαιοι ότι είναι θέμα χρόνου, να λυθούν  οι επικοινωνιακές αποστάσεις, με το πρόσωπο που σας αφορά… και να έρθετε πιο κοντά σε κάθε επίπεδο!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Μπορεί να έχετε κάνει τα παράπονα σας, καιρό τώρα στον σύντροφο σας, αλλά ακόμη δεν υπάρχει ανταπόκριση. Μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα μπορέσετε να βρείτε πάντως κάποια άκρη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Αυτό το διάστημα που σας ευνοεί σε όλα, θα σας ξεκαθαρίσει… το ποιος τελικά σας αγαπάει αληθινά αλλά και ποιος είναι στους κύκλους σας, για άλλους λόγους.

 

ΛΕΩΝ :  ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Σίγουρα έχετε κάνει τα πάντα, για να συνεχίσει να τρέχει αυτή η σχέση, αλλά θα πρέπει να περιμένετε λίγο, καθώς το συντροφικό σας έτερο, θέλει τον χρόνο του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Κάποια οικογενειακά σας θέματα, από το τέλος του Οκτωβρίου, θα λάβουν τέλος, και αυτό σίγουρα πια θα σας αφήσει παραπάνω …χρόνο για να δείτε και την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ :  ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Μην επαναπαύεστε. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε με τον άνθρωπο σας. Μια ώριμη συζήτηση σίγουρα θα άνοιγε τους δρόμους.  

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Θα βρεθούν οι αιτίες και οι αφορμές, για να μπορέσετε να διευκρινίστε με το πρόσωπο που σας αφορά, όλα αυτά που έχουν συντελεστεί το τελευταίο διάστημα, και σας έχουν πληγώσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Μπορεί το άτομο που έχετε στο στόχαστρο σας, να μην είναι και τόσο ομιλητικό και εξωστρεφές, αλλά αυτό μάλλον είναι μόνο μια στρατηγική για να εκδηλωθείτε εσείς πιο γρήγορα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Μια θετικότατη είδηση, θα έρθει από τον επαγγελματικό σας τομέα, που θα σας αναθαρρήσει. Σε δεύτερο τόνο, δείτε πιο προσεχτικά αυτά που σας προτείνει κάποιος συνεργάτης σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μην αφήνετε κανέναν να σας λέει πώς να χειριστείτε αυτήν την τόσο δύσκολη κατάσταση με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Σίγουρα ξέρετε ότι από την μεριά σας, έχετε κάνει σοβαρά λάθη.

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Υπάρχει η εσώτερη ανάγκη από την μεριά του πρώην σας, ή του ατόμου που έχετε κάποια εκκρεμότητα αισθηματική, να σας εξηγήσει τι έχει συμβεί. Όλα θα κυλήσουν θετικά.