Κάρτες ΤΑΡΩ – Τα μυστικά στο φως

Προβλέψεις 10ημέρου:

ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Δεν υπάρχουν ακόμη οι πιο σωστές προδιαγραφές για να είστε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Πιθανόν και να πρέπει να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας.  

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, αλλά και σε αυτούς που έχουν δείξει με τον τρόπο τους, ότι σας αγαπούν.  Όλα τα άλλα απλά δεν έχουν σημασία για εσάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ  

Οι επιτυχίες σας θα είναι συνεχόμενες και μεγάλες. Ειδικά στην αισθηματική σας ζωή, θα καταφέρετε να έχετε δίπλα σας αυτόν που έχετε αγαπήσει πολύ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Μην επικοινωνείτε έμμεσα, με τον πρώην σας. Αν έχετε κάποια σοβαρή πρόταση να του κάνετε, τότε πείτε την απευθείας στον ίδιο. Όλα τα άλλα είναι περιττά.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Δυνατό και ισχυρό χέρι βοηθείας θα σας απλωθεί. Αυτό γενικότερα είναι ένα δώρο από το σύμπαν, που σας δείχνει πια τον σωστό δρόμο για να βρείτε τις ισορροπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Λείπετε από κάπου! Μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε ξαφνικές επικοινωνίες ή και ακόμη συναντήσεις… που θα σας κάνουν να σκεφτείτε τα πάντα πιο ώριμα.  

 

ΖΥΓΟΣ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Παλεύετε μέσα σας, με όλα αυτά που έχουν γίνει. Υπάρχουν πολλά ακόμη που δεν τα ξέρετε, άρα δώστε σε όλους τον χρόνο που χρειάζεται, για να έρθουν οι αποκαλύψεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μην ασχολείστε τόσο βαθιά, με άτομα που δεν έχουν δείξει τις καλές τους συμπεριφορές. Η πολυπροσωπεία είναι κάτι που το έχετε βιώσει πολλές φορές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Είστε αποφασισμένοι σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Σίγουρα μπορείτε και να ξεκαθαρίσετε φιλίες που σας έχουν πληγώσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Οι φίλοι και οι γνωστοί σας θα σας υποστηρίξουν σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε.  Ένας ήδη έχετε βαθιά και αληθινά ερωτικά συναισθήματα για εσάς.  

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δεν είστε έτοιμοι για να φύγετε από την προβληματική σχέση που έχετε.  Σίγουρα αυτήν την περίοδο έχετε και πολλά τρίτα ζητήματα να διαχειριστείτε και να λύσετε.  

ΙΧΘΕΙΣ :   Ο  ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Δοσμένοι είστε σε εργασία και λοιπές σας υποχρεώσεις. Αυτό θα φέρει μια σειρά από βήματα διαμαρτυρίας και παραπόνων ..από τον σύντροφο σας.