Τσιγγάνικη Κατάστρωση – Ποια ζώδια ευνοούνται για άμεση ερωτική επανασύνδεση?

Προβλέψεις 7ημέρου:

Κριός:  ΑΝΑΤΟΛΗ

Χρήματα και οικονομικές ευκολίες, έρχονται στον άνθρωπο σας, κάτι που πρακτικά θα τον βοηθήσει να ξεφύγει από όλα αυτά τα προβλήματα, που τον κρατούν πίσω, από τις αποφάσεις του για την σχέση σας.

Ταύρος: ΒΟΡΡΑΣ

Θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί, σε αυτά που τάζετε και λέτε κατά καιρούς στον άνθρωπο σας, καθώς τώρα θα σας ζητήσει και τις πράξεις. Οι ελεύθεροι, θα δοκιμαστούν από μια δύσκολη νέα γνωριμία.

Δίδυμοι: ΝΟΤΟΣ

Μην ντρέπεστε να συζητήσετε με τον σύντροφο σας, αυτά που τυχόν σας έχουν ενοχλήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει ότι αλλαγές χρειάζονται για να βρείτε και πάλι τις πολύτιμες σας ισορροπίες.

Καρκίνος: ΑΝΑΤΟΛΗ

Μπορεί να είστε σε μια μοναχική φάση, αλλά τουλάχιστον αυτό σας δίνει την ευκαιρία να προσφέρετε περισσότερο χρόνο σε άτομα που σας αγαπούν. Στην εργασία σας, κάτι αλλάζει και σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς.

Λέων: ΑΝΑΤΟΛΗ

Μην χάνεστε μόνο μέσα στα αιτούμενα του συντρόφου σας. Υπάρχουν και τα δικά σας δεδομένα που σίγουρα θα πρέπει και από την δική σας την μεριά να τα παρουσιάσετε. Αφήστε και τα τρίτα πρόσωπα πια μακριά σας.

Παρθένος: ΔΥΣΗ

Κάτι γίνεται γύρω σας. Υπάρχει μια έντονη προσωπικότητα που θέλει να σας γνωρίσει και πιο προσωπικά. Εσείς που ήδη έχετε μπει σε σχέσεις, ιδανικά απομακρυνθείτε με διπλωματικό τρόπο!

Ζυγός: ΝΟΤΟΣ

Κάποιες πτυχές του συντρόφου σας, ή του έντονου του παρελθόντος, σας μένουν ακόμη άγνωστες. Από το δεύτερο 15ήμερο του μήνα Οκτωβρίου και μετά, οι συζητήσεις σας θα σας λύσουν… όλες τις βαθύτερες απορίες σας.

Σκορπιός: ΑΝΑΤΟΛΗ

Επισκέψεις και μαντάτα θα έχετε από τον πρώην σας, που καιρό τώρα ετοιμάζει μια πρόταση για επανασύνδεση. Μπορεί και να το ξέρετε, αλλά τώρα εσείς καλείστε να κολυμπήσετε σε βαθιά νερά!

Τοξότης: ΒΟΡΡΑΣ

Σημαντικές επιτυχίες σας περιμένουν στην εργασία σας, και αυτό θα σας βάλει σε ένα κύκλο νέων ανθρώπων που ίσως και να σας οδηγήσει και στον  καρμικό σας σύντροφο. Σίγουρα κάτι αλλάζει στην ζωή σας.

Αιγόκερως: ΔΥΣΗ

Ένα μεγάλο οικογενειακό σας πρόβλημα από τα μέσα του μήνα και μετά θα λυθεί. Σε δεύτερο τόνο, μπορείτε να μιλήσετε και με τον άνθρωπο που αγαπάτε, έτσι ώστε να βρείτε τα κοινά σας και πάλι βήματα.

Υδροχόος: ΒΟΡΡΑΣ

Οι όποιες αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή, που θα ανακοινώσετε θα είναι και οι οριστικές. Τώρα απλά θα πρέπει να περιμένετε και από την μεριά του συντρόφου σας, τις δικές του θέσεις.

Ιχθείς: ΝΟΤΟΣ

Μην δίνετε όλες τις πληροφορίες για το παρελθόν σας, στον καινούργιο άτομο που έχει εισέλθει στην ζωή σας. Μπορεί να ρωτάει, αλλά εσείς σίγουρα θα πρέπει να κρατήσετε τα προσχήματα.