Βασιλική ΤΑΡΩ – Οι έρωτες θα έρθουν στο προσκήνιο!

Προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Οκτωβρίου:

Κριός   ΤΟ ΑΝΘΟΣ

Από σήμερα και μέχρι να φύγει ο Ήλιος, πάνω από τον Ζυγό, εσείς θα έχετε την πρωτιά σε επανασυνδέσεις και προτάσεις γάμου. Φυσικά και νέοι έρωτες για τους ελεύθερους πλησιάζουν.

Ταύρος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Τα χρονικά περιθώρια, έχουν στενέψει και εσείς καλείστε αυτό το χρονικό διάστημα, να δώσετε κάποιες απαντήσεις. Σίγουρα ξέρετε  περί τίνος πρόκειται, άρα λειτουργήστε υπό ωριμότητα.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΒΟΡΑ

Αυτές οι καινούργιες γνωριμίες, που έχουν προκύψει στους κύκλους σας, σας έχουν ήδη κάνει και αισθάνεστε πολύ καλύτερα ψυχολογικά. Πιθανόν και μια νέα αγάπη να κάνει την εμφάνιση της άμεσα.     

 

Καρκίνος  Ο ΗΛΙΟΣ           

Πολλές μεγάλες και σημαντικές οι επιτυχίες που θα σημειώσετε, στον ερωτικό τομέα. Από τις αρχές του  Σκορπιού, που θα είστε και σε μια καλύτερη  ψυχολογία κοιτάξτε και κάποια ζητήματα του σπιτιού σας.

 

Λέων Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Κατεβάστε τους τόνους. Υπάρχουν γύρω σας πολλά και σοβαρά προβλήματα που δεν σας αφήνουν  να εστιάστε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή, που όντως έχει προβλήματα εκ των έσω.

 

Παρθένος ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Με τον πρώην σας, θα έχετε μια ιδιαίτερη συνάντηση αυτό το χρονικό διάστημα. Θέλει να σας κάνει κάποια ανακοινώσεις και φρέσκιες προτάσεις που θα σας αφήσουν άφωνους.

 

Ζυγός ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ

Τα οικονομικά σας θα έχουν επιτέλους την σταθερότητα που ζητάτε. Σε επόμενο βήμα, θα μπορέσετε και να κλείσετε όλους αυτούς τους παλιούς λογαριασμούς που έχετε με τους τρίτους!

Σκορπιός ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΠΙΤΙ

Μην ξεχνάτε τι έχει συμβεί λάθος, με την σχέση σας και τώρα είστε σε αυτήν την τόσο δύσκολη θέση. Κάντε ωστόσο το πρώτο βήμα και θα δείτε ότι οι επικοινωνίες άμεσα θα ζεσταθούν.

 

Τοξότης Η ΓΟΡΓΟΝΑ

Πολλά τα θέματα που έχει το συντροφικό σας έτερο, και τώρα εσείς θα πρέπει να δώσετε την βοήθεια σας, έτσι ώστε να έρθουν και πάλι οι πολύτιμες ισορροπίες. Η οικογένεια σας, έχει κάτι να σας ανακοινώσει!

 

Αιγόκερως ΤΟ ΚΕΡΙ

Οι αποφάσεις για το που θα πάει, αυτός ο τόσο δύσκολος δεσμός είναι μόνο στα δικά σας τα χέρια. Σίγουρα από τον καινούργιο ζωδιακό μήνα 23/10, και ο σύντροφος σας, θα έχει πολλά να σας ανακοινώσει.

 

Υδροχόος ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Μέσα από μια τυχαία συνάντηση ή τηλεφώνημα, θα αναζωπυρωθούν συναισθήματα. Οι μέρες σας θέλουν να έρχεστε και πάλι σε επαφή με το έντονο σας ερωτικό παρελθόν.

Ιχθείς ΤΑ 14 ΣΠΑΘΙΑ

Δεν χρειάζεται να απαντάτε σε όλα. Μπορεί κάποιος να θέλει να σας πάρει κάποιες πληροφορίες, μέσα από έναν διπλωματικό τρόπο. Προσοχή σε όλα.