Η τράπουλα της Ημέρας – Τρίτη 13/10/2020

Για όλους:

 

Κριός  ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Τα κομπλιμέντα πάνε και έρχονται από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι να βρείτε τον τρόπο που θα έρθετε και πιο κοντά…αν το επιθυμείτε!

 

Ταύρος ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Οι προσωπικές σας βλέψεις είναι γύρω από μια επίσημη δέσμευση ή και γάμο. Αυτό θα πρέπει άμεσα να το συζητήσετε αναλυτικά με τον άνθρωπο σας.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Οι επιτυχίες στην εργασία σας, θα σας φέρουν και πιο κοντά σε νέα άτομα, που μπορούν να ενταχθούν στην καθημερινότητα σας. Ένας έρωτας πιθανόν και να γεννηθεί.

 

Καρκίνος ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Όλα αυτά που έχετε επισημάνει στον άνθρωπο σας, θα αρχίσει λίαν συντόμως να τα κάνει πράξεις…με την απώτερη ελπίδα εσείς να μην ξαναχάσετε τις ισορροπίες σας.

 

Λέων ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Μην χάνετε τον χρόνο σας, με άτομα που δεν έχουν ακόμη βρει την δική τους πορεία. Εσείς ξέρετε τι θέλετε και μόνο με αυτό πορεύεστε χωρίς εκπτώσεις.

 

Παρθένος ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Δεν είναι η πιο σωστή ώρα για να κάνετε τα επικοινωνιακά σας ξεκαθαρίσματα, με το πρόσωπο που έχετε αγαπήσει. Μετά το τέλος του Οκτωβρίου, όλα θα είναι πιο εύκολα. 

 

Ζυγός ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Μέσα στην εβδομάδα την επόμενη, θα χρειαστεί να συναντήσετε τον άνθρωπο σας, και να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Σίγουρα τα οικονομικά σας μπορούν πια να τις υποστηρίξουν.

 

Σκορπιός ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Μην δελεάζεστε από προτάσεις που σας κάνουν άτομα, που δεν έχουν και τόσο ποιοτική καθημερινότητα.  Μπορεί να είναι αισθηματικά μόνοι σας, αλλά έχετε καλούς φίλους κοντά σας.

Τοξότης ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Υπάρχουν πολλά καινούργια πρόσωπα και καταστάσεις στην ζωή σας, που πρέπει μέσα από την σοφία του ζωδίου σας, να τα διαχειριστείτε υπέρ σας.

 

Αιγόκερως Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Μην μένετε μόνο σε αυτά που σας προσφέρουν.  Σίγουρα αξίζετε πολλά περισσότερα. Εσείς που είστε σε σχέση, πρέπει να κάνετε μια ανανέωση των αισθημάτων.

 

Υδροχόος ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Υπάρχει πολύς φόρτος εργασίας και έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα τον σύντροφο σας. Τουλάχιστον φροντίστε να προσφέρετε κάτι που θα τον ισορροπήσει. 

Ιχθείς ΤΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ξεχάστε όλες αυτές τις αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος. Τώρα το σύμπαν είναι συμμαχικό με το ζώδιο σας…άρα ενεργοποιηθείτε και τα αποτελέσματα θα έρθουν.