Η τράπουλα της Κατίνας … προβλέπει το ερωτικό μέλλον των απόμακρων / χωρισμένων συντρόφων

Προβλέψεις για το επόμενο 15 ήμερο:

Κριός  Η Καμήλα

Οι καταστάσεις που υπάρχουν μέσα στην δική σας την ζωή, είναι μπλεγμένες και αυτό σίγουρα είναι ένα μεγάλο στοπ, για τον άνθρωπο που σας έχει ερωτευτεί.

Ταύρος  Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Οι σκέψεις σας είναι ομολογουμένως μπερδεμένες με όλα αυτά που συμβαίνουν στην σχέση και στην οικογένεια σας γενικότερα. Οι τρίτοι δεν είναι όμως και οι πιο κατάλληλοι, για να σας συμβουλέψουν.

 

Δίδυμοι  Το Αστέρι

Σας έχει πιάσει ερωτική τεμπελιά. Δεν το παλεύετε άλλο με τον άνθρωπο σας, και η σχέση έχει μείνει στον αέρα και στην τύχη της. Αυτό σίγουρα δεν θα βοηθήσει την εξέλιξη της.

 

Καρκίνος  Σελάνα – Το Τζάν του Εβένου

Δεν χρειάζεται να ανέχεστε κανέναν, μόνο και μόνο επειδή περνάτε μια περίοδος δύσκολη. Υπάρχουν λύσεις και θα κάνουν την εμφάνιση τους, από τις αρχές του  Σκορπιού σίγουρα.

Λέων Ο Δρόμος

Χρήματα θα πέσουν στα χέρια σας και θα καταφέρετε πολλά από τα προβλήματα που σας κόβουν την φόρα, να τα ξεπεράσετε. Μετά θα έχει σειρά και η προσωπική σας σχέση.

 

Παρθένος  Η Καρδιά

Το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, θα αποφασίσει επιτέλους να σας μιλήσει και να βρει τους τρόπους που θα σας ενώσουν. Τα παλιά του προβλήματα από τον νέο μήνα του Νοεμβρίου…θα υποχωρήσουν.

 

Ζυγός Η Παιδούλα

Υπάρχει μια εσώτερη σας αναστάτωση καθώς το ταίρι σας, δείχνει τον τελευταίο καιρό, ότι χρειάζεται χώρο και χρόνο. Δώστε του τον και θα δείτε ότι όλα μπορούν τελικά να γίνουν και καλύτερα.

 

Σκορπιός   Η Μπρατσέρα

Συμβαίνουν μόνο ευχάριστα γεγονότα, στην ζωή σας και αυτό έχει ανεβάσει κατά πολύ την διάθεση σας. Τώρα έχει έρθει και η ώρα για να ψάξετε παραπάνω την προσωπική σας καθημερινότητα.

 

Τοξότης   Αριμάν – Τα  Τζάν του Ρουμπινιού

Δεν είστε φίλοι με τον πρώην σας, ούτε και μπορείτε να γίνετε. Δεν έχετε λοιπόν κανέναν λόγο, να μιλάτε για το παρελθόν του το ερωτικό και το τι μπορεί να είχε συμβεί στο τότε.

Αιγόκερως Το Γράμμα

Μάλλον είστε λίγο εκνευρισμένοι με τις συμπεριφορές του ατόμου που θέλετε. Το μόνο που πραγματικά μπορείτε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε για να δείτε τις όποιες αντιδράσεις.

 

Υδροχόος   Το Ψάρι

Οι φίλοι σας έχουν αυτές τις ημέρες, να σας φέρουν κάποιες ειδήσεις για το πρόσωπο που σας αφορά. Από το τέλος του μήνα και μετά, θα έχετε και κάποιες πιο ιδιαίτερες επαφές μαζί του.

 

Ιχθείς  Αράλ – Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Αυτό που έχετε καταφέρει είναι μεγαλειώδες πια. Το παρελθόν σας έχει σβηστεί πια από την καρδιά σας και το μόνο που σας χρειάζεται είναι η καλή σας παρέα, που θα σας φτιάξει την ψυχολογία.