Η τράπουλα της Ημέρας – Δευτέρα 19/10

 Για όλους:

Κριός: ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Μέσα από τους κύκλους του αγαπημένου σας, βλέπετε ότι υπάρχει ένα θετικότατα κλίμα. Πράξτε και από την δική σας την μεριά ανάλογα και ισότιμα.

Ταύρος: ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Η συναισθηματική φόρτιση, που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας ίσως και κάποιες φορές να σας οδηγεί σε λάθη.  Σκεφτείτε βαθιά και δώστε χρόνο στον εαυτό σας.

Δίδυμοι: ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Πολλά τα λόγια και τα υπονοούμενα που έρχονται από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Το έχετε καταλάβει σίγουρα, και θέλετε να δείτε και τις πράξεις για να είστε σίγουροι.

Καρκίνος: ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Αυτά που έχετε υποσχεθεί, σε κάποιον από το παρελθόν σας, έχει έρθει η ώρα για να τα κάνετε και πράξη. Είναι και ο μοναδικός τρόπος για να έρθετε και πιο κοντά!

Λέων: ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε πολλά να σας δείξει κυρίως στον ερωτικό σας τομέα. Υπάρχουν αλλαγές που κάποιους θα τους κάνουν να σκεφτούν την επανασύνδεση.

Παρθένος: ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Θα λάβετε σημαντική βοήθεια, από τον σύντροφο σας που έχει μεγάλη και σημαντική άνοδο στην καθημερινότητα του. Αυτό το  διάστημα… θα είναι διαφορετικό.

Ζυγός:  ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Όσο μπερδεμένοι και να είστε, σίγουρα με την ψύχραιμη σας στάση μπορείτε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Οι νέοι έρωτες θα σας χτυπήσουν την πόρτα.

Σκορπιός: ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Η πλειοψηφία του ζωδίου σας, είναι σε σχέση. Όλοι εσείς οι υπόλοιποι από τον μήνα του Νοεμβρίου, θα μπορέσετε να βρείτε μια νέα αγάπη που θα έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Τοξότης:  ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Δεν είστε εσείς το ζώδιο που θα λύσει ερωτικούς γρίφους. Ξέρετε τι θέλετε και πως μπορείτε να το κατακτήσετε.  Εστιάστε την προσοχή σας και στα επαγγελματικά σας.

Αιγόκερως:  ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ο καινούργιος μήνας του Σκορπιού, έχει εκπλήξεις για την αισθηματική σας καθημερινότητα. Οι πιο τυχεροί, είναι αυτοί που ελπίζουν σε μια επανασύνδεση.

Υδροχόος: ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Μέσα από τον εργασιακό – κοινωνικό σας κύκλο, έχουν προκύψει κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που όμως θα πρέπει να φιλτράρετε πριν να κάνετε τα επόμενα βήματα.

Ιχθείς: ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Αυτά που έχετε δει και μάθει, για το άτομο που σας αφορά, τελικά δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά. Εσείς τώρα θα χρειαστεί να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις.