Οι κάρτες της ΤΑΡΩ προβλέπουν για το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου!

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Η ψυχολογία σας ανεβαίνει και αυτό σας βοηθάει να ξεχωρίσετε μέσα στην καρδιά σας, τι μπορείτε να κάνετε και με ποιους. Όλα τα άλλα απλά ξεπεράστε τα.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Πάρτε τις αποφάσεις σας, τώρα που το σύμπαν είναι υπέρ σας.  Κάποιος περιμένει μια επικοινωνία σας, ή έστω ένα μήνυμα σας. Αφορμές και δικαιολογίες μπορείτε να βρείτε…τολμήστε το.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Ευτυχώς για τον δικό σας ψυχισμό έχετε πια ξεπεράσει όλα αυτά που έχουν συντελεστεί, στο παρελθόν σας. Ο νέος μήνας, που πλησιάζει σίγουρα φέρνει μαζί δώρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μην μαδάτε την μαργαρίτα, για να μάθετε αν κάποιος σας θέλει. Με τον ήλιο στον Σκορπιό προσεχώς, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχετε μια είδηση, έστω και έμμεση που θα σας ικανοποιήσει.

 

ΛΕΩΝ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Κάποια οικονομικά θέματα, που έχει το συντροφικό σας έτερο, θα βρουν επιτέλους την λύση τους. Τώρα εύκολα πια μπορείτε να ανοίξετε και τις υποθέσεις που έχουν μείνει στάσιμες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Από σήμερα και μέχρι να έρθει ο Νοέμβριος, θα έχετε τις πληροφορίες που θέλετε για το άτομο που αγαπάτε. Είναι πια στην δική σας την κρίση για το πώς θα τις διαχειριστείτε.

ΖΥΓΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Έχετε πει πολλά και όχι ιδιαίτερα κομψά, στον άνθρωπο που θέλετε ερωτικά, και αυτό μάλλον στο τώρα τον έχει κάνει να είναι εσωστρεφής, αλλά μόνο για λίγο.  

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Θα χρειαστεί να φέρετε στην επιφάνεια, όλη την σοφία αλλά και την εμπειρία που έχετε στις ανθρώπινες σχέσεις, έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε τον δύσκολο κύκλο του συντρόφου σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μπορεί να έχετε καιρό να μιλήσετε με κάποιο συγκεκριμένο άτομο, αλλά το καλό είναι ότι και από τις δύο πλευρές, δεν έχουν αλλάξει καθόλου τα ερωτικά συναισθήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Η συναισθηματική μοναξιά, δεν σας έχει κάνει και τόσο καλό… καθώς ξέρετε ότι το πρώην ταίρι σας, έχει προχωρήσει…και αυτό σας βάζει σε σκέψεις για επικοινωνία. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Στα κοινωνικά σας περιβάλλοντα υπάρχουν αρκετά άτομα που θέλουν να σας γνωρίσου πολύ πιο προσωπικά. Εσείς που είστε ελεύθεροι, ανάψτε το πράσινο φως.

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Έχετε αφήσει την ερωτική σας σχέση και γενικότερα ζωή, στην τύχη της. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα έχει πλέον ενοχλήσει βαθιά… και τον άνθρωπο σας.