Χαρτομαντεία LENORMAND – Επικοινωνίες με παλιούς εραστές!

Προβλέψεις αισθηματικές:

Κριός  Ο ΑΝΤΡΑΣ

Είστε μέσα σε πολλά διλήμματα και σκέψεις, για το αν θα πρέπει να δώσετε ευκαιρία στον πρώην σας, που σας έχει πληγώσει. Σίγουρα έχετε κατά νου ότι όλα μπορούν να αλλάξουν.

Ταύρος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Ζητήματα που ακόμη δεν έχετε ακουμπήσει, θα θέσει και πάλι στην προσοχή σας ο σύντροφος σας, που είναι σε μια μόνιμη αυτήν την εποχή ανασφάλεια και δείχνει ζήλια.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ

Φροντίστε τον εαυτό σας, αλλά και τους δικούς σας ανθρώπους. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει και πάλι να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία, μακριά από τα λάθη του παρελθόντος.

 

Καρκίνος ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ  

Υπάρχει μια ερωτική εκκρεμότητα, που σίγουρα δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί από την άλλη πλευρά. Από τις αρχές του νέου μήνα, θα έχετε συζητήσεις που θα σας λύσουν όλες τις σχετικές απορίες.

 

Λέων ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Δεν θα σκεφτείτε για πολύ ακόμη. Σίγουρα είστε έτοιμοι, για να κάνετε την επικοινωνιακή σας κίνηση με το πρόσωπο που σας αφορά. Αυτό δεν χρειάζεται ακόμη να το ξέρει ο περίγυρος σας.

 

Παρθένος ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Όλα τα τελευταία συμβάντα μέσα στην σχέση σας, σας έχουν κάνει να σκέφτεστε αν τελικά υπάρχει περιθώριο για να εξελιχθείτε μαζί με τον άνθρωπο σας, σε κάποια επόμενα βήματα μαζί.

 

Ζυγός ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Η τύχη είναι με το μέρος σας, και αυτό σας κάνει τώρα, να θέλετε να πάτε την ζωή σας πιο κάτω, ακόμη και αν σε αυτήν την παρούσα φάση, είστε αισθηματικά μόνοι σας.

Σκορπιός  Ο ΚΗΠΟΣ

Δεν μπορείτε να αφήσετε τους τρίτους, να συνεχίσουν να εμπλέκονται τόσο πολύ, μέσα στον δεσμό σας. Είναι το σωστό χρονικό διάστημα, για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τα πάντα.

 

Τοξότης ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Μόνο καλύτερες είναι οι ημέρες, για όλα αυτά που έχετε σκοπό να κάνετε και μάλλον τώρα θα βρείτε και υποστήριξη από όλους αυτούς που είναι γύρω σας, οικογένεια και φίλους.

 

Αιγόκερως ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Έχετε σίγουρα αντιληφθεί ότι κάποιος από τον κοινωνικό σας κύκλο, σας φλερτάρει με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Τώρα εσείς θα πρέπει να πάρετε και τις αποφάσεις σας.

 

 

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ

Πολλές δύσκολες συμπεριφορές βλέπετε από τον άνθρωπο σας, και αυτό σας έχει προβληματίσει. Χρειάζεται και από την μεριά σας, να μιλήσετε και να θέσετε τα όρια σας.

Ιχθείς ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Ότι και να συμβαίνει στην σχέση σας μέσα από σοβαρά και εμπεριστατωμένο διάλογο, μπορείτε να το λύσετε. Το παρελθόν αφήστε το να ξεχαστεί επιτέλους.