Η τράπουλα της Ημέρας – Τρίτη 20/10

Για όλους:

Κριός  ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Η καρδιά και το μυαλό σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ και μάλλον πρέπει μέσα σας, να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Ταύρος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Φροντίστε παραπάνω τους δικούς σας ανθρώπους και θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις επικοινωνίες, που το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν παγώσει.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Πολλά τα δώρα που θα λάβετε από τον άνθρωπο που αγαπάτε. Είναι μια εξαιρετική αστρολογική εποχή, όπου θα καταφέρετε να ξεπεράσετε όλες τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

 

Καρκίνος ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ          

Ευκαιρίες θα έρθουν στον δρόμο σας, και εσείς θα πρέπει να τις αξιολογήσετε σοβαρά. Από τον Νοέμβριο… θα δείτε και θεαματικές αλλαγές στον ερωτικό τομέα.

 

Λέων Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Συζητήσεις οικονομικές θέλει να ανοίξει το συντροφικό σας έτερο, και μάλλον εσείς δεν το επιθυμείτε. Όπως και να είναι τα πράματα, θέστε τους όρους και τις δικές σας προτάσεις.

Παρθένος ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Όλη η εβδομάδα, θα κυλήσει πολύ ομαλά για εσάς και μάλλον θα χρειαστεί να λάβετε προσωπικές πρωτοβουλίες έτσι ώστε να βρείτε λύσεις σε κάποια διαπροσωπικά σας ζητήματα.

 

Ζυγός ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Το συντροφικό σας έτερο, είναι και θα συνεχίσει να είναι σε μια  καλύτερη ψυχολογία, έτσι ώστε εσείς οι δύο να κλείσετε τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος μόνιμα.

 

Σκορπιός ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Κάποια καλή οικονομική είδηση, θα έρθει στον δρόμο σας, και θα σας ενισχύσει σε όλα αυτά τα σχέδια που έχετε κατά νου.  Σε δεύτερο τόνο μιλήστε πιο αναλυτικά με τον άνθρωπο σας.

 

Τοξότης ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα λάβετε κάποια είδηση από μια παλιά σας αισθηματική ιστορία, που τώρα θέλει να ξαναμπεί στην ζωή σας, υπό όρους και προϋποθέσεις.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Κοιτάξτε πιο σφαιρικά, ότι γίνεται γύρω σας και μόνο στον δικό σας χρόνο κάντε τις κινήσεις σας. Ειδικά στην ερωτική σας καθημερινότητα, πείτε τα λιγότερα.

 

Υδροχόος ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Οι συμβουλές που σας έχουν δώσει οι φίλοι, για το πώς να διαχειριστείτε την σχέση σας, μάλλον δεν σας έχουν φέρει και στο ποθητό αποτέλεσμα που ζητάτε.

Ιχθείς ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Οι συμπεριφορές του αγαπημένου σας, θα γίνουν όλο και πιο θετικές προς εσάς και όλα αυτά που ζητάτε. Το μόνο καλό είναι ότι υπάρχουν πολλά ακόμη που θέλει να κάνετε μαζί.