Τσιγγάνικη κατάστρωση – Ποιος θα σας πλησιάσει αισθηματικά?

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΙΟ ΚΕΡΙ

Μην δίνετε ευκαιρίες σε άτομα, που δεν σας έχουν προσεγγίσει ερωτικά. Με αυτόν τον τρόπο μόνο χάνετε τον χρόνο σας και την ισορροπία σας. Τα οικονομικά σας, σας δικαιώνουν.

Ταύρος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Μην υπολογίσετε τα παλιά… απλά ελάτε στο τώρα και κάντε αυτό που είναι καλύτερο για εσάς και την καθημερινότητα σας. Έχετε συμμάχους και πιο πολύ τον άνθρωπο σας, που θα δείξει την αγάπη του, σε όλες τις διαστάσεις της.

 

Δίδυμοι  ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΕΡΑΜΑΤΑ

Η διάθεση σας θα ανέβει και σίγουρα αυτό έχει να κάνει και με μια οικονομική είδηση, που θα σας λύσει τα χέρια. Από τις αρχές του Νοεμβρίου, ένας παλιός σας γνώριμος θα σας ψάξει πολύ!

 

Καρκίνος  ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα από αυτό το φαινόμενο. Κρατήστε τις καθημερινές σας ισορροπίες και μην χάνεστε μόνο μέσα στο όνειρο. Από τον νέο μήνα Νοέμβριο, όλα θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά.

Λέων ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΦΩΣ

Όλα αυτά τα επικοινωνιακά εφέ, που βλέπετε από κάποιον γνωστό σας αλλά και τα σχετικά πειράγματα, θα σας φέρουν και πιο κοντά. Μια ερωτική σχέση, θα ξεκινήσει στα προσεχώς.

 

Παρθένος Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ  

Πολλά τα λόγια και οι εντάσεις, που έχουν προκύψει μέσα στον δεσμό σας, και αυτό τώρα έχει ξεκινήσει και κουράζει και τον άνθρωπο σας, που θέλει άμεσα να σας μιλήσει πιο αναλυτικά. 

 

Ζυγός ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Υπάρχει ένα έντονο ερωτικό παρασκήνιο, με τον πρώην σας, που μόνο τελικά σας μπερδεύει. Μέσα στην τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα έχετε και κάποιες προσωπικές συναντήσεις.

 

Σκορπιός   Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Εντός του κύκλου των εργασιών ή κοινωνικών σας δραστηριοτήτων, έχετε γοητεύσει κάποιον που θέλει άμεσα να σας μιλήσει. Ο νέος μήνας, θα έχει και πολλά καλά οικονομικά μαντάτα.

 

Τοξότης  Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ

Προξενιά θα φέρει αυτό το διάστημα για όλους τους αδέσμευτους του ζωδίου σας. Εσείς που πια έχετε κλείσει το παρελθόν εύκολα θα μπορέσετε, να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο.

 

Αιγόκερως Η ΜΟΥΣΙΚΗ

Καταπληκτικές οι εξελίξεις που τρέχουν μέσα στην ερωτική σας ζωή, σε όποια φάση και να είστε τώρα. Ακόμη και τα χωρισμένα ζευγάρια, θα έχουν τις ευκαιρίες για επανασύνδεση.

Υδροχόος   ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Μην ακούτε τι σας συμβουλεύουν όλοι οι άλλοι. Μόνο εσείς ξέρετε τι έχει συμβεί και πως μπορείτε να καταστρώσετε όλες τις λύσεις. Το σύμπαν πάντως θα λειτουργήσει υπέρ σας.

 

Ιχθείς ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Τα ερωτικά βλέμματα που ρίχνετε πάνω σε κάποιον γνωστό σας, σίγουρα έχουν γίνει κατανοητά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να του δώσετε χρόνο για

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού