Η τράπουλα της Ημέρας – Τετάρτη 21/10

Για όλα:

Κριός ΤΟ ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολλά ακόμη, για να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που θέλετε. Έχει πιάσει όλα τα σχετικά ερωτικά σας σινιάλα και μέσα στην εβδομάδα, θα κινητοποιηθεί.

 

Ταύρος ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Αφήστε το μυαλό και την καρδιά σας, να ησυχάσουν από τα παρελθόντα γεγονότα. Οι μέρες για το ζώδιο σας είναι ιδανικές μέσα από νέες γνωριμίες… που θα σας εντυπωσιάσουν.

Δίδυμοι  ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Είστε πραγματικά στα καλύτερα σας και αυτό είναι τώρα, κάτι που μπορείτε να το μεταδώσετε και στον περίγυρο σας. Όσοι έχετε χωρίσει το τελευταίο διάστημα, μην χαλαρώνετε… ο πρώην επιστρέφει.

 

Καρκίνος  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Σταματήστε να κατηγορείτε τον εαυτό σας, για τα λάθη του παρελθόντος ειδικά στον ερωτικό τομέα. Όλοι έχουν περάσει από αυτό το στάδιο. Τώρα με πολλά νέα πρόσωπα να σας προσεγγίζουν, εσείς μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή.

 

Λέων ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Μην σταματάτε αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Μπορεί να έχετε ερωτευτεί, αλλά μην πατάτε φρένο στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητας σας. Κάποιοι φίλοι, προσεχώς θα σας επισκεφτούν.

 

Παρθένος  ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Καλύτερα αυτές τις ημέρες, που θα δείτε πολύ κόσμο, να προτάξετε την διπλωματική σας συμπεριφορά, έτσι ώστε να μην παρεξηγηθεί κάποιος, που σας θέλει αλλά ακόμη από εσάς, δεν έχει πάρει το πράσινο φώς.

Ζυγός ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Πολλές οι υπερβολές που τρέχουν στον δεσμό σας, και ίσως και να πρέπει να βρείτε και πάλι με τον άνθρωπο σας, τις ισορροπίες. Σίγουρα θα δείτε πολλές πρωτοβουλίες από την δική του μεριά.

 

Σκορπιός  ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Πικάντικα λόγια και ιδιαίτερες προτάσεις έρχονται από τον άνθρωπο σας, που το μόνο που θέλει, είναι να ξεπεράσετε όλα τα παλιά και να σκεφτείτε τι θα κάνετε στο μεταξύ σας, από το νέο έτος που κοντοζυγώνει.

 

Τοξότης  ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Κάποια σοβαρά προβλήματα που έχει το συντροφικό σας έτερο, είναι και η βασική αιτία, που τώρα εσείς οι δύο δεν μπορείτε να πάτε την σχέση σας, σε μια πιο σοβαρή και επίσημη δέσμευση.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Μετρήστε ανάποδα. Τώρα που θα βρεθείτε και πάλι με τον άνθρωπο που αγαπάτε, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι θέλει ο καθένας, και ποια θα είναι πρακτικά όλα τα επόμενα σας κοινά βήματα.

Υδροχόος   ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Σιγουρευτείτε ότι το άτομο που αγαπάτε ή έχετε ερωτευτεί, δεν έχει και άλλα ανοιχτά μέτωπα με τα παρελθόν ή το παρόν του. Μη μένετε πια μόνο σε αυτά που σας λένε, ψάξτε και κάτω από την λαμπερή επιφάνεια.

 

Ιχθείς ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Οικονομικά ζητήματα, που σας έχουν ταλαιπωρήσει τώρα θα τελειώσουν και οι περισσότεροι από εσάς θα βρουν την ευχέρεια ακόμη και να προχωρήσουν …και στην απόκτηση παιδιού.