Σμυρνέικη Μαντεία – Οι μοιραίοι έρωτες θα έχουν ευκαιρίες για μόνιμη επανένωση!

Προβλέψεις 15ημέρου:

 

Κριός  ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Μην λαμβάνετε και πολύ σοβαρά αυτές τις ζήλιες που σας κάνει το έτερον σας ήμισυ. Απλά προσπαθεί με όλους τους τρόπους να σας δελεάσει την προσοχή.

Ταύρος ΟΙ 3 ΠΥΛΕΣ

Αυτήν την ιδιαίτερη εποχή, φροντίστε να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες. Όλα θα γίνουν όπως τα έχετε καλώς επιθυμήσει και σκεφτεί. Εκπλήξεις που θα σας χαροποιήσουν  πλησιάζουν …και αυτό να το πιστέψετε!

 

Δίδυμοι ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ

Υπάρχει μια ένταση μόνιμη μέσα στον δεσμό σας, το τελευταίο διάστημα που δεν λέει να εκτονωθεί. Πάρτε τις πρωτοβουλίες και βρείτε τις λύσεις.

 

Καρκίνος Η ΓΕΝΝΗΣΗ    

Μπορεί να υπάρχει ένα μεγάλο πλέον χρονικό διάστημα, όπου δεν έχετε δει το πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει με την προσωπικότητα του, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι.

 

Λέων ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ

Μάλλον έχετε μπερδευτεί με αυτά που κάνει και που δεν κάνει το συντροφικό σας έτερο. Εσείς μην αποκλίνετε της πορείας σας, και θα δείτε ότι όλα θα στρώσουν.

Παρθένος ΤΑ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ

Υποσχέσεις αγάπης, θα λάβετε από το ταίρι σας, που έχει σκοπό μέσα στους επόμενους μήνες, να σας μιλήσει ή και να σας προτείνει μια πιο επίσημη δέσμευση.

 

Ζυγός ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Δεν θα πρέπει να σκέφτεστε συνέχεια το παρελθόν και τι έγινε λάθος στο τότε. Τώρα είστε σε ένα δημιουργικό παρόν που πρέπει να το αξιοποιήσετε τα μέγιστα!

 

 

Σκορπιός Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Εσείς που είστε μόνοι σας, θα πρέπει να κάνετε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας, και να σταματήσετε να περιμένετε κάποιον από τα παλιά… να κάνει και πάλι την εμφάνιση του.

 

Τοξότης Η ΛΙΜΝΗ

Μην ξοδεύετε τον χρόνο και την καλή σας ενέργεια σε άτομα που δεν μπορούν να συνάδουν με την φιλοσοφία σας. Μπροστά σας έχετε άλλες καλύτερες γνωριμίες.

 

Αιγόκερως ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ο πρώην σας, ήδη έχει αρχίσει και σας ψάχνει. Αυτό το ξέρετε, αλλά αυτό που ακόμη δεν γνωρίζετε, είναι ότι έχουν αλλάξει πολλά στην ζωή του προς το καλύτερο.

Υδροχόος ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Μην λέτε τόσα πολλά για το παρελθόν σας, σε άτομα που έχουν ήδη δείξει την αισθηματική τους προτίμηση στο πρόσωπο σας. Μην βάζετε λοιπόν τρικλοποδιές στον εαυτό σας.

 

Ιχθείς ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Ο Κυβερνήτης σας, σε θετικές όψεις με την Αφροδίτη θα σας βοηθήσει στο να πάρετε κάποιες πιο σοβαρές αποφάσεις για την ιδιαίτερη σας προσωπική ζωή.