Βασιλική ΤΑΡΩ – Αποκαλύψεις από παλιούς συντρόφους!

Προβλέψεις Νοεμβρίου:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ + ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟ ΚΑΝΤΗΛΙ

Μπορεί αυτά που  θέλατε παλιά, να μην τα θέλετε και τώρα. Οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι πάντα…και σοφά εξελίσσονται. Αν σας συμβαίνει κάτι τέτοιο, μάλλον θα πρέπει να το ανακοινώσετε και στον σύντροφο σας, που δεν ξέρει τι σας συμβαίνει.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΔΗΝΑΡΙΟ + Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Δεν είστε τα ζώδια που θα δώσουν τίτλους σε σχέσεις και καταστάσεις, αν πρώτα δεν βεβαιωθούν, για ότι τους έχουν πει, μέσα από πράξεις. Αυτό θα βάλει και πολλά ταίρια, μέχρι τις γιορτές και σε διαδικασίες ξεκαθαρισμάτων.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ + ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Η τύχη η οικονομική που σας ακολουθεί αυτήν την εποχή, έχει και τον θετικό – πρακτικό της αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή που έχει ανάγκη, για άμεσες ενέσεις τόνωσης και ανανέωσης. Νέοι έρωτες και στους εργένηδες.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ + ΤΟ ΜΩΡΟ

Είσαστε σε δρόμους επιστροφής, σε κάποια παλιά σας σχέση – δυνατή αγάπη, που ακόμη δεν έχει ξεφουσκώσει! Επειδή το σύμπαν είναι με το μέρος σας, στην άλλη άκρη που θα πάτε …θα σας περιμένει μια μεγάλη – ανοιχτή αγκαλιά.

Ερωτική Τύχη: 08/10

ΛΕΩΝ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ + ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Έχετε ρίξει όλο το βάρος σας, σε εργασία και αγαπημένα πρόσωπα φίλων και οικογένειας. Αυτό κάνει καλό στην ψυχή σας, που έχει καταδυναστευτεί, από λάθος αισθηματικές επιλογές και προβλήματα άλυτα των τρίτων. 

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ + ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Οι σκέψεις που κάνουν κύκλο μέσα στο μυαλό σας, είναι για έναν νέο έρωτα , που έχει μπει στην ζωή σας, και θέλει γρήγορα να τρέξουν οι καταστάσεις μεταξύ σας, ίσως και σε μια δέσμευση. Αυτά… τα να τα φοβάστε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ + Ο ΓΑΜΟΣ

Όσα έχουν λάβει χώρα παλιότερα αλλά και στο τώρα, μέσα στον δεσμό ή στον γάμο σας, σας έχουν κάνει να καταλάβετε, ότι σίγουρα αυτός ο άνθρωπος που έχετε στο πλάι σας, είναι και ο ιδανικός για εσάς.

Ερωτική Τύχη: 08/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ + Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Η κοινωνία πάντα θα λέει και πάντα θα κρίνει, αυτά που δεν τολμά να παραδεχτεί. Ωστόσο, επειδή αυτά δεν αφορούν το ζώδιο σας και την πορεία σας, καλύτερα να μην επιτρέπετε να διαρρέουν πληροφορίες για την προσωπική σας ζωή.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΕΚΓΡΑΤΕΙΑ  + Η ΠΕΝΑ

Μπορεί να έχετε εγκλωβιστεί μέσα σε μια μοναξιά, αλλά αυτό είναι μόνο για να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία και αρμονία, πριν να αναζητήσετε και κάποιον άλλο νέο σύντροφο. Αυτήν την φορά, σίγουρα με πιο αυστηρά κριτήρια.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ  + Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Αυτά που έχουν ειπωθεί μέσα στον δεσμό σας, έχουν και μια πίκρα από το παρελθόν σας, και όσα λάθη έγιναν τότε. Δεν πειράζει, απλά τα λύνετε τώρα, έτσι ώστε να μην τα ξαναβρείτε ποτέ στο μέλλον, μπροστά σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ  + Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Η καλή σας η διάθεση και ο θετικός σας πάντα λόγος, κάνει τις πόρτες να ανοίγουν για εσάς και τις επιθυμίες σας. Αυτό θα το δείτε και στην πράξη, μέσα από την ξαφνική ερωτική εξομολόγηση, που θα έρθει από έναν συνεργάτη ή φίλο.

Ερωτική Τύχη: 08/10

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ + Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΡΠΟΣ

Δεν σας ταρακουνάει ουδείς από τα σταθερά σας προγράμματα και δρόμους. Μια μικρή εξαίρεση θα κάνετε, για τον άνθρωπο σας, που έχει περισσότερο αυτήν την εποχή, την παρουσία και την δυναμική σας στήριξη.

Ερωτική Τύχη: 10/10