31/10 Πανσέληνος στον Ταύρο … και οι παλιές αγάπες θα έρθουν και πάλι στο παρόν!

Μια ερωτική πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού.

Για όλους:

 

Κριός:

Δεν είστε έτοιμοι, για εμπλακείτε σε μια επανένωση, με τον σύντροφο σας. Ακόμη αυτά που σας χωρίζουν δεν έχουν λυθεί. Θα σας το πει και ο ίδιος. Πάρτε τις αποφάσεις σας.

Ταύρος:

Κάποιες στιγμές το μυαλό σας, μπερδεύεται με τα δεδομένα και τα αιτούμενα του συντρόφου σας. Πιθανόν και να πρέπει άμεσα εσείς οι δύο να μιλήσετε σοβαρά για όλα και όλους.

Δίδυμοι:

Μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα του Σκορπιού, θα έχετε πολλά νέα από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και μάλλον θα  βρεθείτε από κοντά, για τα περαιτέρω.

Καρκίνος:

Ταξίδια και νέες γνωριμίες, έχει αυτό το διάστημα για εσάς. Εσείς που ακόμη δεν έχετε βρει το καρμικό σας έτερον ήμισυ, έχετε τις κεραίες τεντωμένες προς όλες τις κατευθύνσεις.

Λέων:

Το ιδιαίτερο πρόσωπο, που σας έχει ερωτευτεί αλλά ακόμη δεν σας έχει δείξει κάτι, από το δεύτερο μισό του μήνα, θα κάνει τις πιο ξεκάθαρες του προτάσεις.    

Παρθένος:

Όλη η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, θα έχει συμπτώσεις που σίγουρα θα σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά επικοινωνιακά, με μια πιο παλιά σας ερωτική γνωριμία που τότε δεν ολοκληρώθηκε.

Ζυγός:

Πολλές οι καινούργιες γνωριμίες που έχουν προκύψει μέσα στην εργασία και στον κοινωνικό σας κύκλο. Ίσως και κάποιος ήδη να σας έχει ξεχωρίσει στα μάτια του!

Σκορπιός:

Πολλά τα προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στον δεσμό σας και κυρίως εξαιτίας των παλιών θεμάτων του συντρόφου σας.

Τοξότης:

Μην ασχολείστε με άτομα και τις υποθέσεις τους, μόνο και μόνο για να κερδίσετε την ερωτική τους προσοχή. Τώρα θα πρέπει αυτοί να κάνουν κάτι περισσότερο για εσάς.

Αιγόκερως:

Κουβαλάτε πολλά ψυχολογικά βαρίδια και αυτό σας κάνει και δεν μπορείτε να δείτε και τόσο καθαρά, το ποιος είναι αυτός που αληθινά σας αγαπάει.

Υδροχόος:

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι ειδήσεις που έρχονται από τα παλιά. Κινήσεις διπλωματικές θα προκύψουν από τον πρώην σας, που τώρα έχει να σας μιλήσει πιο καθαρά!

Ιχθείς:

Ενοχλείτε κάποιον υπερβολικά και μάλλον, τον έχετε λίγο θυμώσει. Σίγουρα έχει καταλάβει το τι ζητάτε, απλά του χρειάζεται χρόνος για να το κάνει πραγματικότητα.