Η τράπουλα της Ημέρας – Κυριακή 25/10/2020

Για όλους:

Κριός ΑΣΣΟΣ  ΣΠΑΘΙ

Σημαντικά είναι αυτά που θέλετε να πείτε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Μάλλον το έχει καταλάβει και προσεχώς θα σας πλησιάζει περισσότερο.

Ταύρος ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Οι σκέψεις που θα αρχίσουν να περιστρέφονται στο μυαλό σας, θα έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, που σίγουρα έχει μείνει σε μια αδικαιολόγητη ακινησία.

 

Δίδυμοι ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε, ότι δεν υπάρχει μέτρο σε αυτά που συντελούνται μέσα στην σχέση σας. Αυτό θα πρέπει να σας βάλει και σε μια πιο ειλικρινή συζήτηση με τον άνθρωπο σας.

 

Καρκίνος  ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Ο κυβερνήτης σας, θα σας βάλει σε πολύ πιο βαθιά νερά σε σχέσεις και συναισθήματα. Από τον καινούργιο μήνα καλείστε να βρείτε λύσεις αλλά και να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που δεν σας αρέσουν.

Λέων ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Βοηθητικά θα σταθεί δίπλα σας, το συντροφικό σας έτερο και σίγουρα θα βρεθούν οι σωστές διαδρομές, έτσι ώστε αυτή η δύσκολη σχέση, να γίνει ίσως και μια επίσημη δέσμευση.

 

Παρθένος  ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Μην αφήνετε περιθώρια σε κανέναν για να σας πιέζει. Εσείς ξέρετε τι θέλετε, άρα μιλήστε και θέστε ξεκάθαρα τις προθέσεις σας. Αυτό εφαρμόστε το και στην εργασία σας.

 

Ζυγός ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Χρήματα θα σας έρθουν από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Αυτό σίγουρα θα σας ενισχύσει για να ξεπεράσετε τις όποιες τωρινές σας δυσκολίες. Επίσης, μια επίσκεψη από τα παλιά να αναμένετε.

 

Σκορπιός  ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Με όλα αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν, σίγουρα μπορείτε να βρείτε λύσεις πια μέσα από την εμπειρία σας, σε σχέσεις, φιλίες αλλά και δύσκολες συνεργασίες.

 

Τοξότης   ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Μέσα από την παρέα σας, κάποιος σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο, αλλά ακόμη δεν σας το έχει καταστήσει γνωστό. Ίσως και να περιμένει κάτι από εσάς.

 

Αιγόκερως ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Πολλά περισσότερα θα δείτε επιτέλους από τον σύντροφο σας, που αποζητά να γίνουν κάποια πράματα μεταξύ σας, και μακριά από τα μάτια και τα στόματα των τρίτων.

 

Υδροχόος   ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Ξεκαθαρίστε τι θέλετε και από ποιον. Μπορεί να βρίσκεστε σε μια μπερδεμένη φάση ερωτικά, αλλά στο τέλος μπορεί κάποιος που δεν φταίει να πληγωθεί.

Ιχθείς ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Έχετε κάνει πολλά για την συντήρηση και την σωστή πορεία, αυτής της σχέσης. Μέσα στον καινούργιο μήνα και επ΄αυτού, το ταίρι σας, θα σας κάνει ένα μεγάλο δώρο.