Η τράπουλα της Ημέρας – Δευτέρα 26/10

Για όλους:

 

Κριός  ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Αυτός που σας έχει κλονίσει την ερωτική σας εμπιστοσύνη, θα σας ξαναπλησιάσει. Να είστε έτοιμοι για προτάσεις που θα ζεστάνουν την καρδιά σας.

Ταύρος  ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχουν θέματα που το συντροφικό σας έτερο, θέλει να μοιραστεί μαζί σας.  Με την εμπειρία που έχετε μπορείτε να δώσετε λύσεις που θα ξεμπλέξουν τα πράματα.

 

Δίδυμοι  ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Είστε αποφασισμένοι μέσα σε αυτόν τον καινούργιο μήνα, θα δείτε πιο καθαρά τι μπορείτε να καταφέρετε μέσα στην εργασία σας! Τα φλερτ πάντως σας κυκλώνουν.

 

Καρκίνος  ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ            

Δεν είστε καθόλου υποχρεωμένοι να καταλάβετε τι θέλουν οι άλλοι από εσάς. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρετε για εσάς, θα σας μιλήσει ανοιχτά και καθαρά.

 

Λέων ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Οι συμπτώσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα 02/11, θα είναι πολλές και σίγουρα μια ειδικά θα σας αναστατώσει. Είστε το ζώδιο που προσεχώς θα έχει τις περισσότερες επανενώσεις.

Παρθένος ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Είστε από τα πιο δημοφιλή ζώδια, όπου και θα έχετε πολλά καινούργια πρόσωπα να σας προσεγγίζουν. Οι ήδη έν σχέση ας είναι πιο προσεχτικοί.

 

Ζυγός  ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Μπορείτε να μιλήσετε πιο ειλικρινά στον άνθρωπο σας, που θέλει και αυτός πια να πάτε την σχέση σας, σε μια πιο ασφαλή ίσως και επίσημη κατάσταση.

 

Σκορπιός  ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Τα δώρα του σύμπαντος, θα μοιραστούν στο ζώδιο σας από το δεύτερο 10ήμερο του νέου μήνα. Μέσα σε αυτά θα υπάρξουν και πολλές ευκαιρίες για νέα εργασία.

 

Τοξότης ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχουν κάποια θέματα από το παρελθόν σας, που θα πρέπει να λήξετε, αν τελικά θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, χωρίς προβλήματα.

 

Αιγόκερως ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχουν ενοχλήσει και με τον άνθρωπο σας, και με τους κύκλους του. Μιλήστε ανοιχτά.

 

Υδροχόος  ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Είστε μέσα σε έναν κυκεώνα θεμάτων που ίσως και να μην είναι δικά σας. Σκεφτείτε πιο ώριμα και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Ιχθείς  ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Με το να είστε  θετικοί σε όλα, μόνο δεδομένοι θα δείξετε στο μυαλό του συντρόφου σας. Μην χάνετε την προσωπικότητα σας αλλά και τα θέλω σας.