Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Ποιος θα σας ψάξει τις επόμενες ημέρες

Προβλέψεις για τον μήνα Νοέμβριο:

Κριός – ΤΑ 4  ΣΠΑΘΙΑ

Πολλές και ουσιαστικές οι επισκέψεις που θα έχετε αυτό το διάστημα. Πιθανόν και να χρειαστεί να είστε πιο συντηρητικοί στο ποιους θα δείτε και ποιους… θα αποφύγετε.

Ταύρος – Ο ΓΝΩΡΙΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Ευτυχώς είστε τώρα σε μια πολλή καλύτερη διάθεση και μπορείτε, να δείτε τα πάντα μέσα από ένα ώριμο φάσμα.   Ότι πια δεν σας αρέσει, μπορείτε να το αφήσετε στο παρελθόν σας. 

 

Δίδυμοι – Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Νέα άτομα σας αναζητούν και εσείς ακόμη έχετε μείνει στα παλιά. Τώρα χρειάζεται να ξεχάσετε αυτά που σας έχουν πονέσει και να έρθετε πιο κοντά στην πραγματικότητα.

 

Καρκίνος – Ο ΟΥΡΑΝΟΣ

Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει στα εργασιακά σας και μάλλον ο ελεύθερος σας χρόνος, έχει μειωθεί πάρα πολύ. Από τις αρχές του Νοεμβρίου, θα έχετε πάντως φρέσκα φλερτ γύρω σας.

 

Λέων – Η ΞΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Έχετε ξοδέψει πάρα πολύ χρόνο, στο να  περιμένετε κάποιον από το μακρινό σας παρελθόν. Βάλτε μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, τα όρια πλέον και κρατήστε τα.

 

Παρθένος – ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η σχέση σας, περνάει από κρίση και μάλλον θα πρέπει να αναλάβετε δράση. Ο σύντροφος σας, έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα, αλλά η παρουσία του θα είναι σημαντική στην προσπάθεια σας.

 

 Ζυγός – ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Θα πρέπει να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο σε εσάς και τους καλούς σας φίλους ή και την ευρύτερη οικογένεια σας, καθώς όλοι τους έχουν παράπονα δικαιολογημένα ότι σας έχουν χάσει.

Σκορπιός – ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ  ΑΣΤΕΡΙ

Δεν ξέρετε ακόμη τι μπορεί να θέλει, αυτός ο νέος σύντροφος που υπάρχει στην ζωή σας. Οι ερωτήσεις δεν είναι αρκετές. Δώστε χρόνο για αποκαλύψεις.

 

Τοξότης – Η ΚΑΡΔΙΑ

Κάποιες στιγμές αναπολείτε τα παλιά και αυτό σας κάνει άκρως μελαγχολικούς.  Αυτό είναι λάθος καθώς ξέρετε ότι ήδη ένας καινούργιος έρωτας… σας πολιορκεί.

 

Αιγόκερως – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΑΒΙ

Σε όλα αυτά που σας προτείνει το συντροφικό σας έτερο, εσείς μπορείτε να πείτε και όχι. Δεν σας κάνει πιο καλούς το να είστε πάντα σε μια παθητική στάση.

 

Υδροχόος – Η ΝΥΧΤΑ

Θα χρειαστεί αυτές τις ημέρες να σκεφτείτε τα πάντα πολύ και ώριμα. Σας έχουν γίνει κάποιες προτάσεις, και εσείς πριν αποφασίσετε θα πρέπει να ζυγίσετε τα πάντα.

Ιχθείς – ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Το μυαλό και η καρδιά σας, έχουν σταματήσει στο παρελθόν. Υπάρχουν ακόμη φυσικά πολλές ελπίδες  για επανασύνδεση, αλλά από το τρίτο δεκαήμερο του νέου μήνα και μετά.