ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ – Χωρισμοί και Επανασυνδέσεις Νοέμβριος ΄20

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Είστε το ζώδιο που αυτές τις ημέρες, θα έχετε και τις περισσότερες ανατροπές στην αισθηματική σας πραγματικότητα. Επανασυνδέσεις, νέοι έρωτες και γενικότερα ξεκαθαρίσματα είναι στα προσεχώς.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το νέο αυτό διάστημα, ήδη σας βρίσκει μέσα σε πληθώρα σκέψεων για το μέλλον σας κυρίως το οικονομικό. Μέσα στον μήνα…. πάντως μερικοί από εσάς που καρτερούν μια επανασύνδεση θα την έχουν σίγουρα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΗΛΙΟΣ

Δρομολογείστε και την ερωτική σας ζωή, όπως και όλα τα ζητήματα που τώρα τρέχουν. Οι ελεύθεροι θα έχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις από καινούργιο κόσμο, που θα τους δελεάσουν το μυαλό!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Κάποιος που κινείται στον κύκλο σας, κάνει πολλές σκέψεις αισθηματικές γύρω από εσάς, και μια πιθανή σχέση με το άτομο σας. Μέχρι την αλλαγή του ζωδίου…θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στην καρδιά σας.

 

ΛΕΩΝ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Όσο και κάποιος νέος εραστής και να σας πιέζει, εσείς μην πείτε τίποτα. Ακόμη δεν ξέρετε ποιες είναι και οι τελικές του προθέσεις. Μέσα στο 2ο δεκαήμερο του μήνα, όλα θα ξεκαθαρίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Συμβαίνουν τελικά πολλά και ευχάριστα μέσα στην ζωή σας, και αυτό πιθανόν και να έρχεται από έναν έρωτα. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας θέλουν να κάνουν και κάτι περισσότερο από μόνο αυτό.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα έχουν πιάσει την ερωτική προσοχή του ατόμου, που θέλετε. Τώρα θα πρέπει να αποτραβηχτείτε και να αφήσετε επαρκή χώρο και χρόνο για να δείτε όλες τις πρακτικές εξελίξεις πλέον!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Αφήστε όλες αυτές τις πικρές σκέψεις να φύγουν από το μυαλό σας και θα δείτε, ότι το μυαλό σας θα ξεκαθαρίσει και θα σας είναι πια πιο εύκολο, να εμπλακείτε σε μια ώριμη και ουσιαστική νέα σχέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μην πετάτε τον χρόνο και την θετική σας ενέργεια σε άτομα και τις ζωές τους, που δεν έχουν κάτι να σας δώσουν… όχι από αυτά τουλάχιστον που εσείς θέλετε να έχετε μέσα στην καθημερινότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Αυτές τις ημέρες που θα δείτε τον πρώην σας, εσείς  θα πρέπει να κρατήστε μικρό καλάθι, σε όλα αυτά που λεκτικά θα σας προσφερθούν. Μόνο ο χρόνος θα σας αποδείξει να μπορείτε εσείς οι δύο να είστε μαζί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Το διάστημα μέχρι και που ο Ήλιος, να φτάσει στον γειτονικό Τοξότη, είναι κρίσιμο για την ερωτική σας ζωή. Είστε πια σε μια αποφασιστική φάση, που θα κρατήσετε κοντά σας μόνο ότι τελικά αξίζει.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Μέσα σας κάποιες στιγμές, αισθάνεστε ότι είστε μόνοι… άσχετα αν υπάρχει δίπλα σας κάποιος. Αυτό είναι και κάτι που δεν το θέλετε, να περάσει σαν προβληματική κατάσταση και μέσα στον Νοέμβριο.