Η τράπουλα της Ημέρας – Προβλέψεις Τετάρτη 04/11

Για όλους:

Κριός Ο Ήλιος

Το κύριο μέλημα σας, είναι να βγείτε από καταστάσεις που δεν σας δίνουν την συναισθηματική κάλυψη που θέλετε. Όλα τα άλλα είναι σίγουρα υπό τον έλεγχο σας.

Ταύρος Η Γυναίκα

Η θέση σας αυτό το χρονικό διάστημα, είναι λεπτή. Το άτομο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, έχει δείξει με όλους τους τρόπους, το ενδιαφέρον του. Δράστε ανάλογα.

 

Δίδυμοι Το Ποτάμι

Δεν μπορείτε να περιμένετε κανέναν. Τώρα που είστε σε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας, πρέπει να δώσετε και παραπάνω προσοχή στα εργασιακά σας.

 

Καρκίνος  Η Καρδιά

Αυτό που θέλετε, είναι να βγείτε από σχέσεις και καταστάσεις που μόνο σας πονούν. Ξέρετε ότι υπάρχουν λύσεις, απλά θα πρέπει να βρείτε και το θάρρος για να τις ενεργοποιήσετε.

Λέων Η Αστραπή

Αυτά που έχουν γίνει σε πιο παλιούς χρόνους στις ερωτικές σας σχέσεις, δεν θα πρέπει να επαναληφθούν. Σίγουρα οι επόμενες σας επιλογές θα πρέπει να είναι και πιο σοφές.

 

Παρθένος Η Πόρτα

Αυτές οι καινοτόμες σκέψεις που τρέχουν στο μυαλό σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα… σας έχουν κάνει να θέλετε να τις εξωτερικεύσετε και στον σύντροφο σας.

 

Ζυγός Ο Άντρας

Πολλές οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν, έτσι ώστε μέσα από καταλυτικές συζητήσεις, να μπορέσετε να κλείσετε τα ερωτικά κεφάλαια του παρελθόντος.

 

Σκορπιός Ο Πάπυρος

Αυτά που λέτε πάνω στην ένταση σας, στον άνθρωπο που είναι κοντά σας δεν τα εννοείτε. Τώρα, καλείστε να διορθώσετε τις καταστάσεις, μέσα από νέες προτάσεις.

 

Τοξότης Το Αστέρι

Δεν σας ενδιαφέρει και πολύ να βρείτε μια νέα ερωτική φωλιά.  Υπάρχουν πολλές άλλες καταστάσεις που ζητούν την προσοχή αλλά και τις λύσεις σας.

 

Αιγόκερως Το Μωρό

Η αγάπη που σας έχει ακόμη ο πρώην σας, είναι και αυτό που θα τον κάνει να επικοινωνήσει και πάλι μαζί σας. Εσείς κρατήστε χαμηλό προφίλ εν αρχή. 

 

Υδροχόος Ο Κονδυλοφόρος

Κινηθείτε άμεσα σε όλα αυτά που έχετε υποσχεθεί στον άνθρωπο σας. Είναι αυτό το κάτι, που περιμένει για να σας μιλήσει για όλες τις μελλοντικές του προτάσεις.

Ιχθείς Το Άλογο

Τα φλερτ που έχετε δεχτεί το προσεχές διάστημα, είναι αδιάφορα επί του παρόντος. Από τον μήνα του Τοξότη, μερικοί από εσάς, θα επανασυνδεθούν με τον πρώην τους.