Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες

Για τον μήνα Νοέμβριο:

 

Κριός

Μην σπαταλιέστε με άτομα που δεν ξέρετε από πού κρατάει η σκούφια τους, αλλά που ούτε και έχουν ακόμη την αληθινή διάθεση …για να σας δείξουν τις προθέσεις τους.

Ταύρος

Είστε απόλυτα σίγουροι, ότι δεν μπορείτε να επανασυνδεθείτε με τον πρώην σας, καθώς ακόμη και τώρα μεσολαβούν καταστάσεις που δεν μπορείτε να τις ξεπεράσετε.

 

Δίδυμοι

Αφήστε τις παλιές σας αναμνήσεις και μην τις κουβαλάτε άλλο.  Μέσα στους κύκλους σας υπάρχουν άτομα, που σας θέλουν φιλικά… ακόμη και αισθηματικά!

 

Καρκίνος                 

Λόγω των αυξημένων σας επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα πρέπει να οργανώσετε πολύ καλύτερα τα προγράμματα σας, και να ενημερώσετε σχετικά τον σύντροφο σας.

 

Λέων

Ο καινούργιος κόσμος που έχει μπει τους τελευταίους  μήνες στην ζωή σας, δεν είναι και ο πιο κατάλληλος για εσάς και τις όποιες προσδοκίες σας. Σίγουρα κινηθείτε προσεχτικά.

Παρθένος

Πολλά τα σχόλια που έχετε δημιουργήσει ένεκα της επιλογής σας, να επανασυνδεθείτε με κάποιο πρόσωπο που οι γύρω σας δεν εγκρίνουν. Δείτε τα πάντα πιο ψύχραιμα.

 

Ζυγός

Οι μέρες μέχρι και που ο Ήλιος να περάσει στον αδελφικό Τοξότη, έχουν για εσάς πολύ τρέξιμο. Οι ελεύθεροι ίσως και γνωρίσετε άμεσα….την αδελφή ψυχή σας.

 

Σκορπιός

Προσπαθείτε να μαντέψετε τι θέλει το συντροφικό σας έτερο, γιατί φοβάστε να ερωτήσετε. Οι καταστάσεις θα σας φέρουν πιο κοντά και οι όποιες απορίες σας θα λυθούν.

 

Τοξότης

Η ιδιαίτερη επικοινωνία που έχετε με κάποιο πρόσωπο, που ακόμη δεν έχει δει, μάλλον σας έχει κουράσει. Μέσα σε αυτόν το διάστημα θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις μόνιμες.

 

Αιγόκερως

Σε λίγες ημέρες φεύγει από το ζώδιο σας ο Ήλιος, και τότε θα μπορέσετε να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά ποιους έχετε γύρω σας αλλά και ποια είναι τα πραγματικά τους θέλω.

 

Υδροχόος

Δεν υπάρχει ανάγκη για να φύγετε από μια μεγάλη σχέση, μόνο και μόνο επειδή είστε εκ ζωδίου ζηλιάρηδες. Κάντε την προσπάθεια σας και θα δείτε ότι όλα μπορούν να αλλάξουν.

Ιχθείς

Τα περιβάλλοντα σας είναι μόνο θετικά και γεμάτα από άτομα …που έχουν δείξει με όλους τους τρόπους την αγάπη τους. Κάντε και εσείς λοιπόν κάτι ανάλογο.