Τσιγγάνικη κατάστρωση – Οι εραστές θα μιλήσουν για το μέλλον τους!

 Για το επόμενο 15ήμερο:

 

Κριός Η Σάλπιγγα

Κάποιες απολογίες και εξηγήσεις, που έχουν έρθει από το συντροφικό σας έτερο, σας έχουν ανακουφίσει. Όλο το υπόλοιπο του μήνα…  θα έχει και ευκολίες στα οικονομικά – εργασιακά σας.

Ταύρος Το Αστέρι

Ευχάριστα τα νέα που έρχονται στην αισθηματική σας ζωή. Πολλοί από εσάς που έχετε χωρίσει, θα βρείτε την χρυσή τομή για μια τρυφερή επανασύνδεση, αφήνοντας τα λάθη του παρελθόντος, να ξεχαστούν!

 

Δίδυμοι Η Καρδιά

Οι απολαβές σας θα πολλαπλασιαστούν και το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα μπορείτε, να κάνετε όλες αυτές τις κινήσεις που θέλατε, για να καλυτερεύσετε τα οικονομικά σας. Ταξίδια και σπουδές στα προσεχώς!

 

Καρκίνος Ο Άντρας

Τα συναισθήματα του ατόμου, που έχετε βάλει στο ερωτικό σας επίκεντρο, έχουν αρχίσει και πολλαπλασιάζονται…κάτι που θα σας φέρει περισσότερες επικοινωνίες αλλά και συναντήσεις.

 

Λέων Η Γυναίκα

Μάλλον θέλετε να είστε τελείως μόνοι σας, αυτό το διάστημα και το θετικό είναι ότι έχετε καταφέρει σε άλλους τομείς της ζωής σας, να έχετε μεγαλουργήσει. Οι μέρες…θα δώσουν εκπλήξεις.

Παρθένος Ο Δρόμος

Ασχοληθείτε περισσότερο με τον ίδιο σας τον εαυτό αλλά και αυτούς που πρακτικά έχουν δείξει την αγάπη και την αφοσίωση τους. Μέσα στους φίλους σας, υπάρχει κάποιος που θέλει να σας μιλήσει πιο προσωπικά.

 

Ζυγός Το Παράθυρο

Οι παρεξηγήσεις που έχουν συντελεστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, σίγουρα έχουν βάλει πάγο στον άνθρωπο σας, που τον βλέπετε ότι έχει μειώσει τις επικοινωνίες. Από τα μέσα του μήνα, αυτό πια θα προσπεραστεί. 

 

Σκορπιός Το Κεχριμπάρι

Είστε μπερδεμένοι και δεν το κρύβετε. Οι ενδιαφέρουσες προτάσεις που έχουν έρθει από τον αγαπημένο σας, σας βρίσκουν απροετοίμαστους. Σκεφτείτε και στον δικό σας χρόνο απαντήστε την αλήθεια σας.

 

Τοξότης Το Κέρμα

Είστε αναστατωμένοι από τις θετικές εξελίξεις που σας έχει ανακοινώσει, το πρόσωπο που σας αφορά ερωτικά. Τώρα υπάρχουν οι σωστές συνθήκες για να είστε μαζί, χωρίς άλλα εμπόδια.

 

Αιγόκερως Το Λουλούδι

Οι καθυστερήσεις, θα σταματήσουν. Είστε αποφασισμένοι, να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία στον άνθρωπο που θέλετε, έτσι ώστε όλη αυτή η συναισθηματική σας επένδυση να μην πάει χαμένοι.

 

Υδροχόος Η Καμπάνα

Είστε από τα πιο ερωτικά ζώδια της εποχής, και αυτό θα μεταφραστεί σε προτάσεις και πλησιάσματα από άτομα των κύκλων σας. Σίγουρα μην μπλέξετε με άτομα που το παρελθόν τους, είναι όχι σωστό.

Ιχθείς Το Δέντρο

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει, να κλείσετε όλες τις διόδους με τα παλιά, και να έρθετε πιο κοντά σε πρόσωπα, που κολλάνε στις δικές σας προδιαγραφές.