Η τράπουλα της Ημέρας – Πέμπτη 19/11

ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ:

Κριός ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Τα οικονομικά σας θα σας βοηθήσουν πρακτικά, για να αλλάξετε το επίπεδο της ζωής σας. Σίγουρα αυτό θα επηρεάσει θετικά και την ερωτική σας σχέση.

Ταύρος ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Θα σας προκληθείτε ευθέως από κάποιο άτομο, που καιρό τώρα σας έχει στο ερωτικό του στόχαστρο. Έχει έρθει η ώρα, και από την δική σας μεριά να πάρετε τελικές αποφάσεις.

 

Δίδυμοι ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Οι έρωτες και τα πάθη, αυτήν την εποχή σας έχουν κουράσει…και το μόνο που αναζητάτε, είναι να προβείτε σε διορθώσεις στα επαγγελματικά σας, που είναι σε ανοδική πορεία.

 

Καρκίνος ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Η παρατεταμένη σας απογοήτευση είναι καταφανέστατη στα μάτια σας. Αυτό έχει ξεκινήσει καιρό τώρα, μέσα από τους ανθρώπους που συσχετίζεστε προσωπικά και κοινωνικά.

 

Λέων  ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι δεσμεύσεις δεν είναι κάτι που τώρα σας αφορούν. Υπάρχουν πολλά και διάφορα θέματα που σας έχουν αποτραβήξει από την ενεργό δράση γύρω από σχέσεις και συναισθήματα.

 

Παρθένος  ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Μέσα στο τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και χρήματα, για τα ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Το συντροφικό σας έτερο, σας υποστηρίζει σε όλα.

Ζυγός ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Δεν μπορείτε να ξέρετε για το παρελθόν του ατόμου που σας ενδιαφέρει, αν δεν ρωτήσετε το ίδιο. Πιθανόν και να πρέπει σε σωστό χρόνο, να θέσετε όλα τα ερωτήματα σας.

 

Σκορπιός  ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Υπάρχουν θέματα μέσα στην ζωή του νέου σας συντρόφου, που ακόμη δεν τα ξέρετε. Ίσως και να μην  θέλει ακόμη να σας τα αναφέρει, για να μην χαλάσει η εικόνα του. 

 

Τοξότης ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Μπορεί να έχουν πιάσει οι κεραίες σας, κάποιο φλερτ από τον φιλικό σας κύκλο, αλλά ακόμη θα χρειαστεί χρόνος, έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις της άλλης πλευράς. 

 

Αιγόκερως ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν είναι και τόσο σημαντικό, να ψάξετε άμεσα για έναν νέο σύντροφο. Ξέρετε τι θέλετε και τι μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους, άρα πάρτε τον χρόνο σας.


Υδροχόος  ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Παλιές και νέες ερωτικές ιστορίες, θα έρθουν στο μονοπάτι σας, και θα σας κάνουν άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις. Είναι μια εποχή, που θα πρέπει να σκεφτείτε τα πάντα.

 

Ιχθείς  ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

 

Υπάρχει ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, που κατά καιρούς και εποχές έρχεται κοντά σας αλλά φεύγει άμεσα. Τις επόμενες ημέρες, θα βρείτε τρόπους για να λήξετε αυτήν την υπόθεση.