Τσιγγάνικη τράπουλα – Οι επανενώσεις των απόμακρων συντρόφων…πλησιάζουν!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΘΟΣ                              

Αυτό που θα έρθει μέσα στον νέο μήνα του Σκορπιού, θα γεμίσει και σίγουρα θα ζεστάνει την καρδιά σας, πέραν από εκεί που νομίζετε. Είστε οι τυχεροί, που θα καταφέρετε να λύσετε πολλά προβλήματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ταύρος  ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Συνεχίστε την προσπάθεια σας, για αυτήν την δύσκολη σχέση και θα δείτε ότι εσείς θα είστε οι τελικοί κερδισμένοι. Απλά είναι μια εποχή για τον άνθρωπο σας, που έχει κάποια τρίτα ζητήματα, που όμως θα προσπεραστούν.

 

Δίδυμοι  ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΕΡΜΑ

Εσείς είστε αποφασισμένοι να κλειδώσετε την καρδιά σας, και να μην επιτρέψετε σε κανέναν, αν σας πληγώσει. Σίγουρα έχετε και πολλά από τον νέο μήνα, να κάνετε σε εργασία και οικογένεια.


Καρκίνος  Ο ΑΝΤΡΑΣ

Οι όποιες αισθηματικές σας εκκρεμότητες θα κάνουν την εμφάνιση τους, από την επόμενη εβδομάδα 23/11, και σίγουρα πια ξέρετε ότι και η δική σας θέση είναι λεπτή… πάνω στην λήψη των αποφάσεων.

 

Λέων  ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Υπάρχουν δυο άτομα τουλάχιστον από τον εργασιακό – κοινωνικό σας κύκλο, που τους τελευταίους μήνες, έχουν δείξει το ερωτικό τους ενδιαφέρον με έμμεσο τρόπο. Εσείς που ξέρετε τι θέλετε, να είστε επί δέκα πιο προσεχτικοί.

 

Παρθένος ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ο αγαπημένος σας, θέλει να σας αναλύσει όλες τις σκέψεις και τις προθέσεις του για την πορεία του δεσμού σας. Κάποιοι ίσως και να δρομολογήσουν καταστάσεις και γεγονότα για έναν γάμο λίαν συντόμως.

 

Ζυγός Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Είστε από τους λίγους στον ζωδιακό κύκλο, που θα ψάξουν μια τελευταία ελπίδα στο παρελθόν τους. Οι καταστάσεις πια για όλους έχουν αλλάξει και εσείς πιθανό και να καταφέρετε μια εύκολη επανασύνδεση.

 

Σκορπιός ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Μια τυχαία επικοινωνία, θα φέρει τα πάνω κάτω στην καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που θα πυροδοτήσει και τις αφορμές, για συζητήσεις γύρω από επανένωση, αλλά αυτήν την φορά υπό τους δικούς σας όρους.

 

Τοξότης  Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Είστε δεκτικοί στο να ξεκινήσετε μια σχέση, αλλά όχι στο να χαθείτε μέσα σε αυτήν. Βάλτε από νωρίς στο τραπέζι των συνομιλιών τα αιτούμενα σας, και σίγουρα αυτό θα σας δώσει μια ποιοτική πορεία.

 

Αιγόκερως  Η ΣΕΛΗΝΗ

Έχετε για ακόμη μια φορά, μπερδέψει το μυαλό και την καρδιά σας. Υπάρχουν άτομα που είναι κατάλληλα για εσάς αλλά και μη. Η γνώση σας είναι η ασπίδα για όλες τις επόμενες σας αποφάσεις – επιλογές.

 

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ

Μην περνάτε αψήφιστα τα παράπονα και τις υποδείξεις του συντρόφου σας, καθώς ήδη το κλίμα μέσα στον δεσμό σας είναι μέτριο. Από τις αρχές του νέου μήνα, κάτι σίγουρα πρέπει να αλλάξει άρδην.

Ιχθείς ΤΟ ΑΛΟΓΟ

 Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου…θα δεχτείτε την ισχυρή πολιορκία από ένα πρόσωπο, που μήνες τώρα σας βάζει τείχη και εμπόδια στην όποια προσέγγιση σας. Όλα θα σας απαντηθούν λίαν συντόμως.