Κάρτες ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Δεκεμβρίου ΄20

Μηνιαίες προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μην έχετε τόσα νεύρα, με κάποιον που ούτε καν στο τώρα σας μιλάει. Είναι λάθος και σίγουρα δεν σας ταιριάζει. Τώρα θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο σε επαγγελματική και κοινωνική ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι φίλοι σας θα σας κάνουν αυτές τις ημέρες προξενιά. Μην είστε τόσο αρνητικοί, ίσως και κάτι ενδιαφέρον να σας δελεάσει την προσοχή. Στην οικογένεια σας, θα έχετε ένα φωτεινό γεγονός. 

                                                                                   

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ακούστε με προσοχή, αυτά που θέλει να σας αναφέρει το ταίρι σας, που έχουν την απόλυτη τους σημασία, αυτήν την εποχή. Πιθανόν και μερικοί μέσα στον μήνα, να κάνουν και πιο επίσημες προτάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Κάποιες στιγμές αρνείστε να κατανοήσετε, ότι δεν μπορούν όλοι να σκέφτονται σαν εσάς. Τώρα που το ταίρι σας, ζητάει ένα μικρό διάλειμμα μπορείτε να του το δώσετε.

ΛΕΩΝ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Στο προσκήνιο θα έρθουν οι κοινωνικές και επαγγελματικές σας δημόσιες σχέσεις, και μάλλον αυτές τις ημέρες, θα συναντήσετε κάποιον παλιό σας αγαπημένο γνώριμο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας, και που προέρχονται από τον άνθρωπο σας, σας έχουν κουράσει ψυχικά. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άμεσα, απλά δώστε αρκετό χρόνο για αλλαγές.

 

ΖΥΓΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Είστε εκτός του ερωτικού παιχνιδιού, και μάλλον τώρα αυτό έχει αρχίσει και σας ενοχλεί. Μέσα στους κύκλους σας υπάρχουν διάφορα άτομα που ήδη του έχετε κάνει … το κλικ!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Τα πρόσωπα που σας περιστοιχίζουν μάλλον δεν σας αφορούν. Το μυαλό και η καρδιά σας, είναι ακόμη δοσμένα σε παλιές ερωτικές στιγμές που θέλετε να ξαναζήσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Τα χατίρια όλα, θα σας τα κάνει ο αγαπημένος σας. Είναι μια εποχή, που θα διαπιστώσετε ότι οι ερωτικές σας ανησυχίες, θα λήξουν και η σχέση σας, θα πάει από το καλό στο καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μέσα σε όλα αυτά τα υπερβολικά που γίνονται από την μεριά, του ατόμου που θέλετε, εσείς θα πρέπει σίγουρα και μόνιμα να κρατήσετε την προσοχή και την αξιοπρέπεια σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μην σας γίνετε εμμονή το παρελθόν. Τώρα που τα νέα πρόσωπα παρελαύνουν από μπροστά σας, εσείς θα πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν!

 

ΙΧΘΕΙΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μην συνεχίζετε τις επικοινωνιακές εντάσεις, με τον άνθρωπο που αγαπάτε, ακόμη και αν έχετε δίκιο. Από το δεύτερο μισό του μήνα, όλα θα μπουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.