Η τράπουλα του Χαρεμιού – Τα στόματα θα ανοίξουν

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟ ΚΕΡΙ

Φιλικές προσκλήσεις θα λάβετε αυτό το διάστημα, όπου και θα ανανεωθεί η διάθεση σας. Από τον μήνα του Δεκεμβρίου και μετά, σίγουρα θα έρθει και μια μεγάλη αγάπη.

Ταύρος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Δείξτε τις αληθινές σας προθέσεις, στον άνθρωπο που σας αφορά… και σε δεύτερο τόνο αφήστε χρόνο και χώρο για να έρθουν οι αντιδράσεις. Μετά θα δείτε και τις όποιες επόμενες σας κινήσεις.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΡΟΔΙ

Εκπλήξεις σας περιμένουν μέχρι και το τέλος του μήνα, στον αισθηματικό τομέα και μάλιστα όχι μόνο από ένα άτομο. Παρελθόν και παρόν, σας διεκδικούν για ακόμη μια φορά.

 

Καρκίνος ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ       

Πολλά αυτά που ακόμη δεν έχετε καταλάβει. Υπάρχουν γύρω σας άτομα που σας έχουν ερωτευτεί, αλλά εσείς με τόσα που έχετε στο μυαλό σας, μάλλον δεν το βλέπετε ξεκάθαρα!

 

Λέων ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ

Με τις λάθος συμπεριφορές του συντρόφου σας, έχετε θυμώσει αρκετά αλλά το καλύτερο θα ήταν ακόμη να μην κάνετε κάποιες αναφορές. Όλα θα διορθωθούν άμεσα και μόνιμα.

 

Παρθένος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Κάποιο άτομο από το πρόσφατο παρελθόν σας, θα σας αναζητήσει ακόμη και μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Υπάρχουν ακόμη ενεργά συναισθήματα που δεν τα γνωρίζετε.

 

Ζυγός ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Δεν θα έχετε ακόμη κάποιες απαντήσεις, από τον άνθρωπο που σας αφορά! Μάλλον δεν είναι έτοιμος σε όλα, για να μπορέσει να σας προτείνει αλλά και να ολοκληρώσει τις δράσεις του.

 

Σκορπιός ΟΙ 3 ΚΑΡΔΙΕΣ

Αν ζητάτε μια επανασύνδεση, κάντε κάτι καλύτερο από αυτό που τώρα κάνετε, που δεν σας έχει φέρει και στο αποτέλεσμα που ζητάτε. Υπάρχουν εξελίξεις από τον Δεκέμβριο.

Τοξότης Ο ΔΡΟΜΟΣ

Αξιοποιήστε σωστά, αυτό το χρονικό διάστημα σε εργασία και διαπροσωπικές σχέσεις. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά υπέρ σας, που να έχουν και μόνιμο χαρακτήρα.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Μην ασχολείστε και τόσο πολύ και εκτενώς με τον άνθρωπο που κάποτε σας πρόδωσε. Μπορεί στο τώρα να σας πολιορκεί και να σας τάζει, αλλά θα πρέπει σίγουρα θα είστε υπερβολικά προσεχτικοί.

 

Υδροχόος ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Πολλά τα νέα πρόσωπα και οι προτάσεις, που θα έρθουν στον δρόμο σας, από το τέλος αυτού του μήνα. Όλοι οι χωρισμένοι ή οι αδέσμευτοι θα βρουν, αγάπη που θα συμπληρώνει τα αιτούμενα τους.

Ιχθείς Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Οι όποιες αποφάσεις παρθούν αυτό το χρονικό διάστημα, θα είναι και οι τελικές για την σχέση σας. Σίγουρα σε όλα αυτά, λόγο έχει και ο οικονομικός σας τομέας.