Τράπουλα των Βασιλιάδων – Πλησιάζουν ειδήσεις και επικοινωνίες με πρωτοβουλίες των αντρών

Για το επόμενο 7ήμερο:

Κριός – ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Κάτι έχετε καταλάβει λάθος με τον άνθρωπο που είστε τώρα μαζί. Πιθανόν και να μην μπορείτε πια να συνεννοηθείτε, αλλά ότι και να φταίει, μπορείτε να το ξεπεράσετε. Από το τέλος του Τοξότη, μερικοί θα προχωρήσουν και πιο επίσημα.

Ταύρος – ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΛΟΙΟ

Έχετε άφθονό χρόνο στην διάθεση σας, για να μπορέσετε να δώσετε βαρύτητα στην οικογένεια και στα οικονομικά σας. Οι έρωτες ίσως να σας έχουν απογοητεύσει αλλά μερικοί από το ζώδιο σας, αυτές τις ημέρες του Τοξότη θα έχετε επιστροφές.

 

Δίδυμοι – Η ΓΥΝΑΙΚΑ  

Κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, έχει ζητήματα και επιθυμεί να τα συζητήσει μαζί σας. Εσείς αυτήν την εποχή έχετε την πλήρη εύνοια του σύμπαντος, άρα μπορείτε να κάνετε πολλά και για  πολλούς. Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, δράστε και για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα.

 

Καρκίνος – Η ΑΣΤΡΑΠΗ  

Σας ανοίγονται πόρτες για να κάνετε αλλαγές μέσα στην ζωή σας, και σίγουρα αυτό θα παρασύρει θετικά και την ερωτική σας σχέση, που έχει μείνει στάσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα.  Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα τύχουν και νέων φλερτ που θα απογειώσουν την διάθεση τους.

Λέων – Η  ΚΑΡΔΙΑ

Μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Τώρα που ξέρετε ότι το συντροφικό σας έτερο έχει προβλήματα με τα οικονομικά του, σαφώς και μπορείτε να βοηθήσετε στο βαθμό που θέλετε. Εσείς που έχετε σχέσεις εξ αποστάσεως θα καταφέρετε αυτό το διάστημα να ισορροπήσετε.

 

Παρθένος – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν είστε τα ζώδια που θα εξαρτηθείτε, από κάποια σχέση. Πόσο μάλλον τώρα που οι περισσότεροι από εσάς, έχουν μια προβληματική προσωπική ζωή, που χρειάζεται λύσεις. Αυτά σαν συζήτηση με τους δικούς σας ανθρώπους, μόνο θα σας εκθέσουν, άρα αποφύγετε το!

 

Ζυγός – Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Οι σκέψεις του ατόμου που έχετε καιρό τώρα μέσα στην καρδιά σας, θα αποκαλυφθούν και μαζί θα έρθουν και οι συγκεκριμένες του προτάσεις, για δέσμευση. Είστε σε μια εποχή που και τα επαγγελματικά σας δεδομένα, θα αλλάξουν μέσα από πρόοδο και προαγωγές!

 

Σκορπιός – Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Μην ασχολείστε με αυτά που ακούτε για τον πρώην σας. Δεν έχει νόημα, ακόμη και από περιέργεια να χάνετε τον χρόνο σας. Από τα μέσα του Δεκέμβριου  και μετά, όσοι ακόμη είστε ελεύθεροι, θα δεχτείτε τα ερωτικά πυρά ενός… φίλου ή συνεργάτη σας!

 

Τοξότης – ΤΟ  ΔΕΝΤΡΟ

Μια πιο αναλυτική και σοβαρή συζήτηση, θέλει να σας κάνει ο σύντροφος σας, καθώς όλα τα παλιά πια που σας εμπόδιζαν… να εξελιχθείτε σαν ζευγάρι, τώρα λήγουν. Σκεφτείτε τα πάντα, καθώς μέχρι το τέλος του χρόνου… οι περισσότεροι θα παντρευτούν.

 

Αιγόκερως – Η ΛΙΜΝΗ

Μέσα σε αυτήν την νέα γνωριμία που τρέχει αυτό το χρονικό διάστημα, απλά κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην λέτε τόσα πολλά. Ακόμη είναι νωρίς για να μιλήσετε για το μέλλον. Το μόνο καλό είναι, ότι η εμπειρία που έχετε πια από το παρελθόν σας, βοηθάει στις τελικές σας αποφάσεις.

Υδροχόος – ΤΟ ΑΛΟΓΟ  

Δεν συμβαίνουν συχνά μεγάλοι έρωτες σε εσάς. Τώρα πιθανόν και να σας πλησιάζει ένας που ούτε καν μπορείτε να φανταστείτε. Ένα φιλικό σας πρόσωπο αυτό που θέλει, είναι σας μιλήσει για τα συναισθήματα του.

 

Ιχθείς – ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Δεχτείτε κάτω από σοβαρότητα να ακούσετε τι θέλει από εσάς ο σύντροφος σας, και θα καταλάβετε που ακριβώς έχετε κάνει λάθος. Τώρα θα χρειαστεί και από την δική σας την μεριά, να μιλήσετε ανοιχτά και να θέσετε τυχόν όλα τα παράπονα σας.