Χαρτομαντεία LENORMAND – Με ποιόν θα κάνεις σχέση τελικά?

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Δεν θα πρέπει να σας νοιάζει, το τι έχει γίνει στο παρελθόν του αγαπημένου σας. Τώρα είστε εσείς στο παρόν του, και μάλλον εκεί θα πρέπει να επικεντρωθείτε…και στο μέλλον σας.  

Ταύρος ΤΑ ΑΝΘΗ

Ευκολίες και ευκαιρίες φέρνει για εσάς, το επόμενο χρονικό διάστημα, και σίγουρα μπορείτε μέσα από την τετράγωνη σας λογική, να φτάσετε μόνοι ή με τον σύντροφο σας εκεί που επιθυμείτε. 

 

Δίδυμοι  Ο ΑΝΤΡΑΣ

Επικοινωνίες και επισκέψεις, να αναμένετε που σίγουρα θα σας προβληματίσουν.   Εσείς πια ξέρετε τι θέλετε, άρα μην κάνετε βήματα πίσω, απλά και μόνο για να δείτε αντιδράσεις.

 

Καρκίνος ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Κανείς τελικά δεν αλλάζει, αλλά ούτε και εσείς. Υπάρχουν τώρα σημαντικές προσεγγίσεις από το πρόσωπο που θέλετε, αλλά θα πρέπει να είστε σε όλα σας προσεχτικοί.

 

Λέων Ο ΗΛΙΟΣ

Τα βήματα που θα κάνει ο πρώην σας, σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Αυτό πιθανόν και να έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά τώρα θα χρειαστεί εσείς να αντιμετωπίσετε τα πάντα πιο ώριμα.


Παρθένος Η ΚΑΡΔΙΑ

Υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα με τον αγαπημένο σας, που ακόμη δεν μπορείτε πρακτικά να τον βοηθήσετε. Σίγουρα μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας πει πολλά περισσότερα.

 

Ζυγός Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Είστε αποφασισμένοι,  να δώσετε χρόνο και χώρο στον σύντροφο σας, προκειμένου να λύσει όλα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει …στην δική του καθημερινότητα.

 

Σκορπιός  ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Το ότι είστε μόνοι σας, σίγουρα σας έχει κάνει και αισθάνεστε, πολύ καλύτερα με τον ίδιο σας τον εαυτό. Σίγουρα θα έχετε και μεγαλύτερες επιτυχίες στα εργασιακά σας.

 

Τοξότης  Ο ΔΡΟΜΟΣ

Οι επικοινωνίες που θέλετε να ξαναζεστάνετε με το άτομο που αγαπάτε, θα έχουν κάποιες δυσκολίες στην αρχή, αλλά από το δεύτερο δεκαήμερο Δεκεμβρίου και μετά, όλα θα ισορροπήσουν.

 

Αιγόκερως Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Πολλά ακόμη που δεν ξέρετε για τον καινούργιο σας σύντροφο, και μάλλον θα πρέπει να ψάξετε λίγο περισσότερο. Σίγουρα χωρίς όμως να χαλάσετε την εικόνα σας.

Υδροχόος   Ο ΣΚΥΛΟΣ

Οι συνομιλίες και οι πολλές επαφές, που έχετε τον τελευταίο καιρό με κάποιο πρόσωπο, σας έχουν κάνει να έρθετε και πιο κοντά! Ένας έρωτας σας περιμένει στην γωνία.  

 

Ιχθείς ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Θετικές είναι μέχρι στιγμής, οι αντιδράσεις από τον σύντροφο σας, σε όλα αυτά τα καινούργια που του έχει πει, πως θέλετε να κάνετε σαν ζευγάρι.