Ερωτική ΤΑΡΩ – Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 28+29/11/2020

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Με τον κυβερνήτη σας υπερκινητικό, πολλές από τις ερωτικές σας εκκρεμότητες, ακόμη και από το χαμένο παρελθόν θα κάνουν την έντονη τους παρουσία.

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Κρατήστε όλες τις  υποσχέσεις που έχετε δώσει στο ταίρι σας. Μόνο έτσι θα δείτε και τις μεταξύ σας καταστάσεις …να πηγαίνουν σε πιο επίσημα βήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Δείξτε το διπλωματικό σας ταλέντο στην εργασία, και θα δείτε ότι θα υπάρξει θεαματική άνοδος. Σίγουρα οι νέες γνωριμίες που θα έρθουν, θα σας φτιάξουν και την ψυχολογία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Όλος ο νέος μήνας, θα έχει αλλαγές που σίγουρα θα σας βάλουν και σε πιο βαθιές σκέψεις για το μέλλον σας το επαγγελματικό αλλά και το προσωπικό. Ενεργοποιηθείτε και θα βγείτε κερδισμένοι.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Ο σύντροφος σας, έχει να σας κάνει πολλές και σημαντικές ανακοινώσεις καθώς τώρα όλα στην δική του καθημερινότητα επιτρέπουν… και μια επίσημη ερωτική δέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Αυτά που σας λείπουν, από την τσέπη και από την καρδιά… θα φανερωθούν στο μονοπάτι σας, πριν ο χρόνος ’20 να κλείσει. Εσείς αποφασίστε πως όλα αυτά θα τα χειριστείτε.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Όλα αυτά που έχετε πει και συμφωνήσει με τον άνθρωπο σας, σίγουρα τώρα μπορούν να γίνουν πράξη. Χρήματα και γόνιμες καταστάσεις, πιθανόν και να σας φτάσουν μέχρι και τον γάμο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Προτάσεις θα έχετε από τον άνθρωπο σας, που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε. Είναι το διάστημα, που πολλοί από εσάς, θα παντρευτούν ή θα προχωρήσουν σε οικογένεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Οι πιο ευνοημένοι του ζωδίου σας, είναι οι ελεύθεροι όπου θα έχουν ρομαντικές συζητήσεις με νέα πρόσωπα. Οι επανασυνδέσεις θα παίξουν και αυτές τον ρόλο τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Ευκολίες και ευκαιρίες, σας έρχονται από εκεί που δεν το περιμένετε. Κυρίως στην οικονομική σας ζωή, θα βρείτε λύσεις που θα σας ανακουφίσουν σε μεγάλο βαθμό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Είστε αποφασισμένοι, να βάλετε μια ιεραρχία στην ζωή σας και ειδικά την αισθηματική. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα θα σας φέρει και πιο κοντά σε μια νέα αγάπη.

 

ΙΧΘΕΙΣ :   Ο  ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Ταξίδια και πολλή δουλειά έχει αυτό το διάστημα για εσάς. Οι αδέσμευτοι θα μπορέσουν να βρουν την κοινή συνισταμένη, με μια πιο παλιά τους αισθηματική ιστορία.