Ερωτικό Ωροσκόπιο – Εβδομάδα 30/11-06/12

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, μια τυχαία συνάντηση με μια πιο παλιά σας ερωτική ιστορία, θα αναζωπυρωθεί. Σίγουρα αυτήν την φορά βάλτε τα όρια σας. 

Λέων

Από την νέα εβδομάδα 30/11, θα είστε πιο ανεβασμένοι στην ψυχολογία σας. Η επιρροή του Ερμή από τον Τοξότη, παύει οριστικά και σας δίνει ευκαιρίες για αλλαγή σε εργασία και προσωπική ζωή.

 

Τοξότης

Η νοοτροπία του συντρόφου σας, έχει αρχίσει και σας ενοχλεί. Αυτό μπορείτε ευθέως πια να το συζητήσετε και μαζί να βρείτε τις λύσεις, που θα σας ανανεώσει σαν ζευγάρι.

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος

Πρέπει να δώσετε λίγο παραπάνω χρόνο και παρουσία στην σχέση σας. Έχουν δημιουργηθεί πολλά ζητήματα και πρέπει να βρεθούν οι λύσεις που θα είναι και από τους δύο σας αποδεκτές.

 

Παρθένος

Από τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν σε εργασία και κοινωνική ζωή, ελάχιστα είναι αυτά που μπορούν να συμβαδίσουν με την δική σας φιλοσοφία. ΄Ισως και έτσι να είναι καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Δεν θα χρειαστεί να αναμείνετε για πολύ ακόμη, τα νέα από το άτομο που αγαπάτε. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα συναντηθείτε και πολλές από τις απορίες σας θα λυθούν.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι

Οι όποιες αποφάσεις παρθούν με τον άνθρωπο σας, θα είναι επιτέλους και οι μόνιμες. Μπορείτε τώρα να βάλετε σε μια σειρά, όλα τα σχέδια που έχετε για το υπόλοιπο 2020. 

 

Ζυγός

Καλέσματα και προσκλήσεις,   θα έχετε και μάλιστα πολλές από τον πρώην σας, που ακόμη δεν έχει καταφέρει να σας ξεπεράσει. Ωστόσο εσείς κρατήστε χαμηλό προφίλ.

 

Υδροχόος

Η εύνοια του σύμπαντος είναι και θα συνεχίσει να είναι για τον ερχόμενο  Δεκέμβριο, πάνω στο ζώδιο σας. Εσείς ενεργοποιηθείτε και κυνηγήστε τις προσωπικές σας υποθέσεις.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος

Οι νέες γνωριμίες, που έχουν έρθει στο μονοπάτι σας, σίγουρα σας έχουν δελεάσει σε μέγιστο βαθμό. Εσείς που ακόμη είστε μόνοι, πιθανόν και να βρείτε μια νέα ερωτική παρέα.

 

Σκορπιός

Πολλά αυτά που θέλει να σας αποκαλύψει το συντροφικό σας έτερο. Είστε από τα ζώδια που μέσα στον νέο μήνα, θα πάρετε και τις καταλυτικές αποφάσεις για συγκατοίκηση – γάμο – απογόνους.

 

Ιχθείς

Δεν μπορείτε έτσι εύκολα να συγχωρέσετε αυτά που έγιναν. Μπορείτε όμως να ακούσετε τι έχει να σας πει το πρώην ταίρι σας, και ανάλογα να δώσετε απαντήσεις!