Άστρα και Ζώδια – Προβλέψεις Δεκέμβριος ΄20

Ζωδιακές προβλέψεις :

Κριός

Ξένοι κάποιες στιγμές αισθάνεστε μέσα στον δεσμό σας… με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και μια προβληματική κατάσταση που δεν θέλετε να την συνεχίσετε, άρα από τώρα μιλήστε στην άλλη πλευρά.

Ταύρος

Πολλές και σημαντικές επικοινωνίες θα έχετε με το άτομο που προσφάτως ερωτευτήκατε. Είναι κάτι που το θέλει διακαώς και αυτό, άρα δείξτε τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας. Χρήματα που σας χρειάζονται, πλησιάζουν.

 

Δίδυμοι

Από τις πρώτες ώρες του Δεκεμβρίου, εσείς θα βρεθείτε πάνω σε μια πρόκληση στον αισθηματικό σας τομέα. Ξέρετε ότι υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες και τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να τις τακτοποιήσετε.

 

Καρκίνος                 

Είναι ολοφάνερο, ότι κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας κάνει ότι μπορεί, ακόμη και μέσα από τους κοινούς σας φίλους για να σας δελεάσει την προσοχή. Αφήστε τα πράματα να εξελιχθούν μέσα από τις δικές του πρωτοβουλίες.

 

Λέων

Ξέρετε ότι έχει το συντροφικό σας έτερο πολλά προβλήματα, αλλά τώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεί τις δυναμικές για να τα ξεπεράσει, και νωρίς μέσα στον Δεκέμβριο, να κάνετε και τα επόμενα σας βήματα!

 

Παρθένος

Είναι μέσα στις άμεσες σας προθέσεις, να βρείτε μια καινούργια αγάπη, έτσι ώστε να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που μόνο σας πλήγωσαν. Ήδη κάτι έχει μπει στην ζωή σας, που θα ενεργοποιηθεί προσεχώς.

 

Ζυγός

Κρατήστε και κάποια μυστικά για εσάς.  Υπάρχουν θέματα που ακόμη δεν πρέπει να αποκαλύψετε σε νέα άτομα. Αφήστε τους τρίτους, να σας δείξουν τι έχουν να σας προσφέρουν και με ποιον τρόπο.

Σκορπιός

Δεν θέλετε να προσφέρετε άλλα στον άνθρωπο σας, που συνέχεια αναβάλει τις υποσχέσεις του αλλά και δεν κάνει και περισσότερο για την σχέση σας, που σίγουρα και εκ βάθρων χρειάζεται μια ανανέωση.

 

Τοξότης

Αυτές τις τελευταίες εβδομάδες του έτους, θα βρείτε πολλές πρακτικές ευκαιρίες για να επικοινωνήσετε με τον άνθρωπο που θέλετε. Αυτό θα γίνει και η αρχή για μια νέα σχέση και με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές.

 

Αιγόκερως

Πολλές οι επιλογές που έχετε και σίγουρα είστε οι τελευταίοι που θα πρέπει να παραπονιέστε. Οι περισσότεροι του ζωδίου, μέσα στις ημέρες της αλλαγής έτους, θα δουν – ακούσουν κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο.

 

Υδροχόος

Πολλά αυτά που συμβαίνουν στην μυστική σας ζωή,  και ακόμη δεν έχετε ενημερώσει σχετικά τον άνθρωπο σας. Αν συνεχίσετε έτσι θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, και κάποιος που δεν ευθύνεται… θα πληγωθεί.


Ιχθείς

Υπάρχει ένα ιδιαίτερο πρόσωπο στους κύκλους σας, που κάνει ότι μπορεί, για να σας τραβήξει την προσοχή. Από την επόμενη εβδομάδα, θα έχετε και κάποιες βαθιές επικοινωνίες που θα σας λύσουν και τα ερωτηματικά!