Η τράπουλα της Κατίνας – Οι εραστές θα επανασυνδεθούν οριστικά

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός : Η Άγκυρα

Σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε στο άτομο που αγαπάτε. Περιμένει και αυτό από εσάς κάποιες διευκρινήσεις, για να κάνετε και όλα τα επόμενα επικοινωνιακά βήματα, που θα σας ενώσουν μόνιμα.

Ταύρος : Ζάρα – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Με τον σύντροφο σας, να μην είναι και ιδιαίτερα ομιλητικός και εκφραστικός αυτό το χρονικό διάστημα, εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές… πριν να κάνετε τις προτάσεις σας.

Δίδυμοι :  Η Μπρατσέρα

Η ερωτική σας μοναξιά, δεν σας ενοχλεί καθόλου και αυτό είναι κάτι που έχει όμως και τα καλά του! Θα έχετε πολύ περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τα χόμπυ σας και ότι άλλο σας ευχαριστεί.

Καρκίνος :  Το Ερωτικό Γράμμα

Μην μοιράζεστε τόσο εύκολα, τις προσωπικές σας στιγμές με τον φιλικό σας κύκλο. Σίγουρα πρέπει να κρατάτε την εικόνα σας σωστή και να μην εκθέτετε και τον άνθρωπο σας. 

Λέων : Τα Άνθη

Οι σκιές στην καρδιά σας, έχουν πια χαθεί και τώρα μπορείτε να δώσετε περισσότερη έμφαση, σε νέα πρόσωπα που δείχνουν με έναν έμμεσο τρόπο, ότι σας πολιορκούν ερωτικά.

Παρθένος :  Μίντα – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Κάποια ερωτοφιλία, έχει αρχίσει δειλά – δειλά και σας εκδηλώνεται. Εσείς που είστε όμως ήδη μέσα σε σχέσεις, θα πρέπει να μην δώσετε δικαιώματα ή έστω να μην επιτρέψετε κάποιος να πληγωθεί.

Ζυγός : Σάαχ – Ο Πάσας του Ρουμπινιού

Αφήστε όλες τις άσχημες σκέψεις να φύγουν από το μυαλό σας, καθώς στο παρόν σας τρέχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορούν να σας δώσουν αυτό που σας αξίζει. 

Σκορπιός : Τα Άστρα

Αυτός που έχετε μέσα στις σκέψεις σας, από την καινούργια εβδομάδα 30/11 θα αρχίσει και πάλι με έμμεσο και διπλωματικό τρόπο να σας αναζητεί. Πιθανό είναι να δημιουργηθεί μια νέα σχέση.

Τοξότης :  Η Καμήλα

Δεν αξίζει να καταναλώνετε τον χρόνο σας, με καταστάσεις και ιστορίες που δεν σας αξίζουν. Ξέρετε τι μπορούν τελικά να σας προσφέρουν αυτοί που είναι κοντά… αλλά και μακριά σας.

Αιγόκερως : Το Κλειδί

Το ταίρι σας, δεν μπορεί να σας αποχωριστεί. Έχει σίγουρα καταλάβει τις παραλήψεις και τα λάθη του, και μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα, θα σας κάνει εκ νέου προτάσεις.

Υδροχόος :  Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Καλύτερα θα είναι τα πράματα μέσα στον δεσμό σας, καθώς ο αγαπημένος σας, έχει πάρει αποφάσεις για να ξεμπλέξει οριστικά με το παρελθόν του, και εσείς να γίνετε η προτεραιότητα του.

Ιχθείς : Αράλ –  Ο Πασάς του Διαμαντιού

Δεν λειτουργείτε βάση ενστίκτου, αλλά μόνο βάση λογικής. Ξέρετε ότι υπάρχουν συναισθήματα, από την άλλη  μεριά…και είναι μόνο θέμα χρόνου να εκφραστούν.