Μοιρόχαρτα Αγάπης και οι καρμικοί σύντροφοι θα επικοινωνήσουν εκ νέου

Προβλέψεις για το επόμενο 3μηνο:

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός –  ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Πολλά αυτά που στον τελευταίο μήνα του έτους, θα αλλάξουν και θα σας βάλουν σε πιο ασφαλή μονοπάτια αγάπης και οικογένειας. Αφήστε όλους τους άλλους εκτός.

Ταύρος – ΟΙ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Προσοχή μεγάλη σε υποθέσεις οικονομικών και οικογενειακών. Πολλά τα μέτωπα που υπάρχουν και θα πρέπει να είστε απόλυτα φειδωλοί στους συσχετισμούς σας.

 

Δίδυμοι –  Η ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΑ

Χαρμόσυνες ειδήσεις έρχονται και σας κάνουν ευτυχείς, στον ερωτικό σας τομέα. Το άτομο που έχετε καιρό τώρα βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα σας αποκαλυφθεί.

 

Καρκίνος – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Κάποια οικονομικά και κληρονομικά σας ζητήματα, έχουν φτάσει σε ένα σημείο όπου και θα λυθούν αποδίδοντας σας, χρήμα αλλά και δικαίωση που θα σας ηρεμήσει επιτέλους.

 

Λέων –  ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ

Ένας γεμάτος Δεκέμβριος πλησιάζει, που θα έχει από όλα! Υπάρχουν ερωτικές εξελίξεις με τον πρώην σας, που θα σας προσεγγίσει έχοντας πια μόνο καινούργιες προτάσεις για εσάς.

 

Παρθένος – ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

Ενδεχόμενο άμεσης επανασύνδεσης φέρνει το πρώτο δεκαήμερο του νέου μήνα… στους περισσότερους του ζωδίου σας. Τώρα χρειάζεται και να είστε πιο απόλυτοι στα θέλω σας.

 

Ζυγός – Η ΣΕΛΗΝΗ

Οικονομική άνεση και επαγγελματικές ευκαιρίες θα έρθουν στον δρόμο σας. Αυτήν την φορά σκεφτείτε πιο σφαιρικά και μην χάνεστε μόνο μέσα σε φτερωτούς έρωτες!

Σκορπιός – Η ΚΑΡΔΙΑ  

Οι εμπειρίες σας είναι αυτές που θα σας δώσουν και την σωστή επιλογή …για τον επόμενο σας ερωτικό σύντροφο. Ήδη περιστοιχίζεστε από πολλούς και ενδιαφέροντες εραστές.

 

Τοξότης –  ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Αν δεν αισθάνεστε πια τα  ίδια για τον άνθρωπο σας, όπως παλιά. Για τον οποιονδήποτε λόγο και να συμβαίνει αυτό, εσείς θα πρέπει άμεσα να το ξεκαθαρίσετε προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

Αιγόκερως –  ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Όλες οι αλλαγές που προσπαθείτε απλά είναι εδώ και σας καλούν, να τις  κάνετε πράξη. Οι μέρες του καινούργιου  μήνα, φέρουν χρήμα αλλά και μια καλύτερη ερωτική ζωή.

 

Υδροχόος –  ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ

Μπορεί να μην είστε και τόσο θετικοί αυτήν την εποχή, σε μια επανασύνδεση αλλά το πρώην ταίρι σας, έχει σκοπό μέχρι και να σας ΄δεσμευτεί΄ πριν το 2021

Ιχθείς – ΤΑ 3 ΑΣΤΡΑ

Προφυλάξετε τον εαυτό σας, από άτομα και ιστορίες που δεν έχουν κάτι ποιοτικό να σας προσφέρουν. Σίγουρα ξέρετε τι να αποφύγετε. Χρήματα από παλιά σας δράση σας έρχονται.