Κλασσική Χαρτομαντεία – Μυστικές επικοινωνίες με το παρελθόν

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός  Η ΑΥΓΗ

Θα πρέπει αυτές τις ημέρες, να πάρετε αποφάσεις γύρω από την ερωτική σας ζωή, που σε καμία των περιπτώσεων, δεν σας δίνει αυτό που εσείς προσωπικά έχετε ονειρευτεί.

Ταύρος ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ

Το έχετε ρίξει στην δουλειά και δεν θέλετε ακόμη να ανοίξετε την καρδιά σας, σε μια νέα αγάπη. Από το τέλος του μήνα αυτού, πάντως κάτι νέο θα σας προκαλέσει υπερβολικά.

 

Δίδυμοι Η ΝΥΦΗ

Είστε μπερδεμένοι ανάμεσα σε δύο αγάπες. Με τόσα όμως τρίτα θέματα που σας απασχολούν ακόμη δεν έχετε βρει την εσώτερη δυναμική για πάρετε και την πρωτοβουλία, για τα όποια ξεκαθαρίσματα σας.

 

Καρκίνος ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΩΜΑΤΑ

Εσείς που είστε ερωτευμένοι χωρίς ανταπόκριση, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα μπορέσετε να μιλήσετε με το εν λόγω άτομο και να δηλώσετε και οι δύο τις αληθινές σας προθέσεις.

 

Λέων ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Μόνο αν πείτε την αλήθεια σας, θα καταφέρετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, να λύσετε όλα αυτά που σας ενοχλούν. Στην εργασία σας, θα πρέπει άμεσα να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας.

 

Παρθένος ΤΟ ΑΝΘΟΣ

Νέα και προσκλήσεις θα στείλει κάποιος για εσάς. Ένας παλιός σας ερωτικός γνώριμος, θα θελήσει να ανοίξει και πάλι τις πόρτες της καρδιάς του για εσάς!

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Ζυγός Ο ΓΑΜΠΡΟΣ

Δεν είστε σε καμία των περιπτώσεων, διατεθειμένοι να κάνετε πίσω στα θέλω σας, σε αυτήν την επανένωση, που σας έχει προτείνει ο πρώην αγαπημένος σας.

 

Σκορπιός ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Θα σας πλησιάσει κάποιος που έχει καιρό τώρα, ερωτευτεί την τόσο έντονη σας προσωπικότητα. Θα εκπλαγείτε. Οι εν σχέση, ας μην δώσουν ελπίδες μόνο και μόνο για περιπέτειες.

 

Τοξότης ΟΙ 4 ΑΡΙΘΜΟΙ

Θα δεχτείτε μεγάλη πίεση από τον άνθρωπο σας, κυρίως χρονική προκειμένου άμεσα να του δηλώσετε ποιες επιτέλους είναι οι οριστικές σας αποφάσεις.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Το μυαλό και η καρδιά σας, έχουν πιαστεί από κάποιο νέο πρόσωπο που θέλει να σας κερδίσει, με τον ιδιαίτερο του τρόπο. Δώστε χρόνο για να δείτε όλο το φάσμα των προθέσεων του.

Υδροχόος ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Μέσα στους κοινωνικούς σας κύκλους, υπάρχουν διάφορα βλέμματα που πέφτουν επάνω σας. Μην δώσετε καμία σημασία, καθώς ήδη υπάρχουν τριγύρω σχόλια.

 

Ιχθείς Η ΑΝΑΤΟΛΗ  

Τα λόγια του συντρόφου σας, ακόμη δεν σας έχουν ΄χορτάσει΄! Υπάρχουν πολλά παράπονα από την δική σας την μεριά, που θα πρέπει να τα κοιτάξει πολύ πιο σοβαρά.