Τσιγγάνικη κατάστρωση – Ποιος θα σας αναζητήσει τις επόμενες ημέρες?

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δώρα και προτάσεις επανασύνδεσης, θα λάβετε αυτό το διάστημα από τον πρώην αγαπημένο σας, που έχει καταλάβει όλα τα λάθη του, και θέλει να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία.

Ταύρος Η ΚΑΡΔΙΑ

Όλο αυτό το πρώτο διάστημα του Δεκεμβρίου…. θα φέρει στον δρόμο σας μόνο ευχάριστες αποκαλύψεις και δώρα που θα σας ενισχύσουν κυρίως αισθηματικά, για να εμπλακείτε πιο δυναμικά, σε ποιοτικές σχέσεις.

 

Δίδυμοι  ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ

Δυναμικές οι μέρες και ακόμη πιο σοβαρές οι κινήσεις που θα δείτε επιτέλους, από το πρόσωπο που σας αφορά, και με ορίζοντα μια άμεση δέσμευση ή και μετοίκηση – συγκατοίκηση. 

 

Καρκίνος  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Εσείς για τις επόμενες 4 – 5 εβδομάδες, θα έχετε εκπλήξεις από εκεί που δεν το περιμένετε. Κάποιος από τα παλιά, που έχει χωρίσει τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, θα σας αναζητήσει με όλους τους τρόπους.

 

Λέων ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ

Στηριχτείτε μόνο στις δικές σας δυνάμεις και όχι μόνο στις υποσχέσεις των τρίτων. Υπάρχουν κάποια φλερτ που από τις ερχόμενες ημέρες, θα σας δώσουν και δράσεις που σίγουρα θα σας φτιάξουν την διάθεση.

 

Παρθένος  ΤΟ ΚΑΡΟ

Οι καταστάσεις που μέχρι τώρα αντιμετώπιζε ο άνθρωπος σας, θα λήξουν και εσείς θα έχετε πλέον το πρώτο ρόλο στην καθημερινότητα του! Δώστε και παραπάνω χρόνο στην εργασία – οικογένεια σας.

Ζωντανές ερωτικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο: 875-876-8215

Ζυγός ΟΙ 3 ΚΑΡΔΙΕΣ

Χρειάζεται να κάνετε κάποιες παραπάνω κουβέντες και ξεκαθαρίσματα με το πρόσωπο που σας αφορά, και σίγουρα να μην εμπλέξετε σε αυτό το παρελθόν σας. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν μια ερωτική εξομολόγηση.

 

Σκορπιός  Ο ΑΝΤΡΑΣ

Οι ερωτοφιλίες και τα παιχνίδια τα επικοινωνιακά σας έχουν σίγουρα κουράσει. Είναι μόνο πια στο δικό σας το χέρι και την δυναμική, να περάσετε σε δράσεις που μπορούν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

 

Τοξότης  Ο ΓΑΜΟΣ

Πολλά αυτά που έχουν πιάσει οι κεραίες σας και αυτό ήδη σας έχει κάνει να θέλετε, να μιλήσετε στο άτομο που σας γοητεύσει, έτσι ώστε να μπορέσετε να επισπεύσετε τις όποιες ρομαντικές καταστάσεις.

 

Αιγόκερως Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Μην αντιγράφετε τρίτες συμπεριφορές. Μπορεί τελικά να μην λειτουργήσουν για εσάς. Ότι και να είναι αυτό που τώρα σας προβληματίζει, θα πρέπει να το λύσετε είτε είστε μόνοι, είτε μέσα σε σχέση.

Υδροχόος   ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας προτείνει κάποιες περισσότερες δράσεις όπου μπορούν να πάνε την ερωτική σας σχέση ακόμη και σε έναν γάμο. Μέσα σε όλα αυτά, κοιτάξτε και τα οικονομικά σας.

 

Ιχθείς ΤΟ ΑΛΟΓΟ

Τα δεδομένα αλλάζουν γρήγορα. Αυτό που έχει τώρα την ύψιστη του σημασία, είναι να βρείτε τι θέλετε και να το κυνηγήσετε. Είτε αυτό είναι ερωτικό είτε επαγγελματικό.