Η τράπουλα της Σαχραζάτ – Οι τυχεροί των ζωδίων σε ερωτικά θέματα

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός

Μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα, αν αφήσετε τον νού σας να φύγει από τα παλιά, που μόνο σας κρατούν δέσμιους σε μια ελπίδα. Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις που έχετε γύρω σας, δεν μπορούν να συνεχίσουν να περνούν απαρατήρητες.

Ταύρος

Κυνηγάτε ένα φάντασμα και το ξέρετε. Δεν λειτουργείτε όμως έτσι, και τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο, για να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο που σας αφορά και να του δηλώσετε, τις αληθινές σας προθέσεις.

 

Δίδυμοι

Υπάρχουν από το δικό σας παρελθόν, ακόμη κάποια ανοιχτά θέματα, που σας κάνουν και δεν μπορείτε να προγραμματίσετε αυτά που θέλετε, αλλά έχετε γεμίσει και τον άνθρωπο σας, από ανασφάλειες. Μέσα στον καινούργιο μήνα, θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

 

Καρκίνος                   

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει ότι το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει για κάτι που μπορεί να είναι νωρίς. Ωστόσο ακούστε το και πιθανόν σε ένα μικρό χρονικό διάστημα από τώρα, να μπορέσετε και εσείς να το υποστηρίξετε. Τα οικονομικά σας έχουν άνοδο.

Λέων

Δεν συμφωνείτε με κανέναν και μάλλον αυτό είναι κάτι που σας έχει βάλει και την προσωπική σας ζωή, στον πάγο. Περνάτε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα, που όμως από τον νέο μήνα, θα υποχωρήσει. Φίλοι και γνωστοί καρτερούν την παρουσία σας.

 

Παρθένος

Αφήστε όλες τις αμαρτωλές και τις άσχημες σκέψεις, να φύγουν από το πύρινο μυαλό σας. Υπάρχουν πολλά τώρα προσωπικά σας ζητήματα, που πρέπει να τα λύσετε έτσι ώστε, να μπορέσετε με το άτομο που αγαπιέστε, να κάνετε επόμενα κοινά βήματα.

 

Ζυγός

Κινείστε με αργά βήματα και σίγουρα δεν θέλετε να κάνετε τα παλιά σας λάθη. Από τον Δεκέμβριο, θα καταφέρετε να έχετε και κάποιες λύσεις στα οικονομικά σας ζητήματα, άρα και η σχέση σας, θα μπει σε έναν μονόδρομο για συγκατοίκηση ή γάμο.

 

Σκορπιός

Υπάρχουν ζητήματα που θέλουν λύσεις, μόνο τελικά από εσάς και αυτό είναι κάτι που τώρα, σας έχει βάλει και σε σοβαρά διλήμματα για το πώς πρέπει να κινηθείτε. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, θα χρειαστεί να δώσετε παραπάνω χρόνο σε οικογένεια και επαγγελματικό τομέα.

 

Τοξότης

Ο δρόμος σας ανοίγει και σας κάνει να δείτε τα πάντα πια με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Οι σύντροφοι που έχουν τώρα τσακωθεί, μέσα από την πρακτική βοήθεια των φίλων τους, θα βρούν και πάλι την ευκαιρία για να επικοινωνήσουν.

Αιγόκερως

Είστε κάτω από τα φτερά του σύμπαντος και μάλλον θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να δείτε τι εκκρεμότητες έχετε, έτσι ώστε να μπορέσετε να φέρετε κοντά σας τις λύσεις σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.

 

Υδροχόος

Σε αυτήν την καινούργια γνωριμία, ψάξτε και κάτω από την επιφάνεια για τις πληροφορίες που θέλετε. Σίγουρα θα βρείτε και πράματα που πιθανόν να μην σας αρέσουν, αλλά μόνο το πέρασμα του χρόνου θα σας σπρώξει στις σωστές απαντήσεις.

 

Ιχθείς

Μην ανακοινώνετε ακόμη πολλά για την σχέση σας και όλες τις εξελίξεις της. Υπάρχουν άτομα στον κύκλο σας, που για τους δικούς τους λόγους σας ζηλεύουν. Επίσης, στην δουλειά σας θα έχετε επιτυχίες και χρήμα.