ΤΑΡΩ Ερωτικά – Οι απόμακροι σύντροφοι θα επανασυνδεθούν!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Αποφύγετε να μιλήσετε πολύ ανοιχτά σε καινούργια άτομα, για τα θέλω σας σε σχέσεις και γάμους. Αφήστε τους άλλους πρώτα να δηλώσουν τις δικές τους προθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Από την καινούργια εβδομάδα 07/12, θα μπορέσετε να μιλήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, για ένα θέμα που σας απασχολεί και κάπως έτσι το πνεύματα θα ηρεμήσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Αυτό που έχετε δηλώσει και υποσχεθεί στον αγαπημένο σας, θα πρέπει σχετικά άμεσα και να το κάνετε πράξη. Μάλλον αυτό περιμένει για να μπορέσει και ο ίδιος να γίνει πιο εξωστρεφής.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας και αυτό σας δίνει μια καλύτερη ψυχολογία, όπου και να σας βοηθήσει στο να πάτε προσωπικές και εργασιακές σας υποθέσεις, ένα βήμα πιο κάτω.

 

ΛΕΩΝ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Όπου και να είστε το μυαλό σας, είναι κολλημένο σε παλιές σας ερωτικές υποθέσεις, που για τους δικούς σας λόγους ακόμη δεν τις έχετε ξεπεράσει.  Αυτό σίγουρα δεν σας βοηθάει πουθενά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Προσπαθήστε μέσα στην σχέση σας, να κατεβάσετε τους τόνους. Ξέρετε ότι υπάρχουν ζητήματα που δεν μπορούν άμεσα να βρούν την λύση τους, άρα μόνο υπομονή θα χρειαστεί.

 

ΖΥΓΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μην ακούτε καθόλου το τι σας λένε και μεταφέρουν οι φίλοι σας, για τον πρώην σας. Μπορεί να είναι και λάθος αυτές οι πληροφορίες. Άλλωστε προσεχώς θα του μιλήσετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μην προκαταβάλετε τα αισθήματα σας, αν ακόμη η άλλη πλευρά είναι εγκρατής. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και θα δείτε ότι σίγουρα μπορείτε να ισορροπήσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Με τις ευκολίες τις οικονομικές που θα σας έρθουν σίγουρα θα καταφέρετε και πολλά από τα πρακτικά προβλήματα, να τα ξεπεράσετε μόνιμα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν είστε εσείς για να ταλαιπωρείστε ερωτικά και πάλι. Φροντίστε η όποια επόμενη σας ερωτική επιλογή να πληροί όλες τις αυστηρές σας προδιαγραφές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Είναι άσκοπο να προσπαθείτε να μεταπείσετε κάποιον. Αυτό θα το φέρει ο χρόνος. Μέχρι τότε δώστε παραπάνω φροντίδα στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Οι κεραίες σας έχουν πιάσει ένα φλερτ διακριτικό από την μεριά ενός φίλου σας.  Μην κάνετε ακόμη κάτι που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Από Δεκέμβριο όλα θα ξεκαθαρίσουν.