Σμυρνέικη Χαρτομαντεία – Απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

 

Κριός  Το Σπαθί

Κάποιες σημαντικές αλλαγές θέλει να κάνει ο άνθρωπος σας, στην καριέρα του, που θα επηρεάσουν θετικά τον δεσμό σας. Μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, θα έχετε όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Ταύρος  Η Γυναίκα

Κάντε λοιπόν, κάτι πιο δραστικό για τον άνθρωπο που έχετε βάλει στην ζωή σας. Ξέρετε ότι είναι νωρίς ακόμη, αλλά δείξτε την αλήθεια σας περισσότερο… που σίγουρα θα ξεμπλοκάρει τις σχετικές καταστάσεις.

 

Δίδυμοι Το Καράβι

Η ζήλια και η υπερβολή, δεν ανήκει στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Τώρα που είστε και σε μια πιο ανεβασμένη διάθεση, σκεφτείτε ειλικρινά ποιον θέλετε να έχετε κοντά σας και ποιος θα πρέπει να αποχωρήσει από την καθημερινότητα σας.

 

Καρκίνος Ο ανοιχτός Δρόμος

Δεν μπορείτε πραγματικά να καταλάβετε τι συμβαίνει μέσα στην ψυχή και στο μυαλό  του ανθρώπου που αγαπάτε. Δεν χρειάζεται πια να κάνετε σενάρια, απλά δώστε χρόνο… και το 2021 θα έρθει μέσα σε εκπλήξεις.

 

Λέων  Η Κουκουβάγια

Το μέλλον σας προδιαγράφετε θετικότατο. Ειδήσεις έρχονται από τα οικονομικά σας δεδομένα, και σας λύνουν τα χέρια προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι έρωτες και τα πάθη, θα ανθίσουν από το τέλος του μήνα.


Παρθένος  Ο Άντρας

Οι σκέψεις του πρώην σας είναι επάνω σας, και μέσα στις γιορτές θα περιμένετε και την άφιξη του. Πολλά αυτά που έχουν αλλάξει αλλά εσείς πια ξέρετε τι θέλετε, άρα μην κάνετε κάποια υποχώρηση…όσο και αν τα συναισθήματα σας πιέζουν.

 

Ζυγός  Η Καρδιά

Ευτυχώς ξεχνάτε εύκολα. Τώρα που είστε και σε μια πιο θετική φάση, μπορείτε να δείτε γύρω σας  ότι υπάρχουν άτομα που σας θέλουν για αυτό που είστε. Μερικοί προσεχώς θα ξεκινήσουν μια νέα σχέση.

 

Σκορπιός Το Παιδί

Το να είστε μπερδεμένοι συνέχεια   με παράλληλες καταστάσεις μάλλον σας καθυστερεί και από όλα τα όνειρα σας. Τώρα που είστε και εσείς έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές, σκεφτείτε την πορεία σας μόνο μέσα από υγιείς αποφάσεις.

 

Τοξότης Το Δύον Αστέρι

Τα περιβάλλοντα του ατόμου που αγαπάτε, είναι και το μεγάλο εμπόδιο, για εσάς. Μέσα από αναλυτική συζήτηση, θα δείτε ότι είναι μόνο θέμα χρόνου όλα να έρθουν και πάλι στην ισορροπία τους.

Αιγόκερως Το Μωρό

Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, αυτό που θέλει είναι να σας εκφράσει τα εσώτερα του… που μάλλον τα αγνοείτε. Ο έρωτας δεν κρύβεται και εσείς προσεχώς θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλα διλήμματα.

 

Υδροχόος Ο Νεαρός

Μπορεί τώρα να περνάτε μια φάση απομόνωσης από τον άνθρωπο σας, αλλά από την νέα εβδομάδα αυτό θα σταματήσει. Θα μιλήσετε και θα βρεθείτε και σίγουρα όλες οι παρεξηγήσεις θα προσπεραστούν.

 

Ιχθείς  Η Λίμνη

 

Υπάρχουν μέσα σας αισθηματικές ανατροπές. Το άτομο που ανήκει στο παρελθόν σας, έχει αρχίσει ή θα αρχίσει προσεχώς την επικοινωνία, με μελλοντικό σκοπό να γίνετε και πάλι ένα σωστό ζευγάρι.