Αιγυπτιακή SFIGGA – Στην αγάπη τίποτα δεν πάει χαμένο!

Προβλέψεις για τις επόμενες 15 ημέρες:

 

Κριός   Η ΑΣΤΡΑΠΗ

Τίποτα δεν έχει γίνει εύκολα μέσα σε αυτήν την σχέση – γάμο. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να μιλήσετε πιο ειλικρινά στον άνθρωπο σας, και να του προτείνετε λύσεις. Όλα τείνουν πάντως να έρθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.  

Ταύρος  ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Ευχάριστα πια θα κυλήσει όλο το επόμενο χρονικό διάστημα και αυτό, θα δώσει παραπάνω καλή διάθεση, προκειμένου να λύσετε προβλήματα που έχουν μαζευτεί μέσα στην οικογένεια και την εργασία σας.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Μην σκέφτεστε πια τι έχει γίνει στο παρελθόν σας, και γύρω από αυτήν την τόσο δύσκολη σχέση που έχετε. Το καλύτερο τώρα θα ήταν, να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τον άνθρωπο σας, τι έχετε κατά νου για το από εδώ και μετά.

 

Καρκίνος  Ο ΔΡΟΜΟΣ

Τα νέα τρέχουν! Το άτομο που έχετε μέσα στο μυαλό σας, θα σας ψάξει άμεσα και πιθανόν και θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά, για τις προσωπικές του προθέσεις. Σίγουρα οι εκπλήξεις δεν θα σταματήσουν εκεί.

 

Λέων  Η ΜΟΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Ανακοινώσεις σοβαρές, θα έχετε από τον αγαπημένο σας που τώρα είναι σε μια πιο καλή φάση ζωής και πιο ξεκάθαρη. Πολλοί από εσάς θα καταφέρουν μέσα στον τρέχοντα μήνα, να συγκατοικήσουν.

Παρθένος Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ

Οι μόνιμες προσπάθειες που κάνετε, για να φέρετε πίσω τον πρώην σας, να είστε σίγουροι ότι θα στεφθούν με επιτυχία και σχετικά γρήγορα. Τα μηνύματα σας, έχουν γίνει πλήρως αντιληπτά!

 

Ζυγός Ο ΑΝΤΡΑΣ

Είναι οι μέρες αρκετά φορτωμένες με τα εργασιακά και τα οικογενειακά σας ζητήματα, και πιθανόν και να έχετε αφήσει τον άνθρωπο σας, σε τελευταία μοίρα. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να ανανεωθείτε.

 

Σκορπιός ΤΟ ΝΗΣΙ

Τα αστεία έχουν και το τέλος τους, και εσείς σίγουρα τώρα θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της εργασίας αλλά και των οικονομικών σας σε κάθε επίπεδο.

 

Τοξότης Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Η αγάπη και η μόνιμη φροντίδα που έρχεται από τον άνθρωπο σας, σίγουρα σας έχει βάλει σε πιο βαθιές σκέψεις αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Μέχρι το τέλος του 2020, οι προτάσεις για γάμο…θα έρθουν στην επιφάνεια.

 

Αιγόκερως  Η ΣΦΙΓΓΑ

Όσα και να έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας, είναι μόνο κάποια επιφανειακά προβλήματα που δεν επηρεάζουν τα θεμέλια των συναισθημάτων σας. Οι συζητήσεις ωστόσο είναι κάτι που θα φέρει και τις σχετικές λύσεις άμεσα.


Υδροχόος  ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Δεν είστε σε  κανένα επίπεδο, δεν είστε έτοιμοι για να ανοίξετε τις πόρτες τις καρδιάς σας. Τώρα χρειάζεται να χαλαρώσετε από τις πρόσφατες και πολύ δύσκολες αισθηματικές σας καταστάσεις, και να ασχοληθείτε με ότι και όποιον σας ευχαριστεί.

 

Ιχθείς  Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Στους κύκλους που κινείστε έχετε βρει κάποια άκρως ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Κάτι ανάλογο υπάρχει και από την άλλη πλευρά, και μάλλον εντός του μήνα, θα υπάρξουν και ερωτικές εξελίξεις.