Χαρτομαντεία HAL G – Ένα μαντάτο από τα παλιά θα φέρει μνήμες…. και όχι μόνο!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

 

ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Αποφάσεις ζωής, θέλει να σας ανακοινώσει ο αγαπημένος σας ίσως και μέσα από πρόταση για γάμο. Προσοχή στα μεγάλα – περιττά έξοδα. Όλα υπό σκέψη!

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Δεν θα σκεφτείτε καθόλου αυτήν την εποχή να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες στο επανεμφανιζόμενο παρελθόν σας. Μια καλή είδηση θα κάνει την παρουσία της, μέσα στην εργασία σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε και με ποιον τελικά. Όλα τα άλλα που λέτε και απλά δικαιολογήστε δεν είναι πλέον αποδεκτά. Οι μέρες έχουν ένα θετικό νέο από το επάγγελμα σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Μέσα στο 2ο  15ήμερο του Δεκεμβρίου, θα βρείτε μια  καινούργια αγάπη, που σίγουρα θα σας ζεστάνει την καρδιά. Ένα κληρονομικό ζήτημα, λήγει υπέρ σας.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο και να σας κάνει ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στην εργασία σας, υπάρχουν ζήλιες που θα πρέπει να προσπεράσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Εσείς που κάνετε ότι μπορείτε αυτό το χρονικό διάστημα, για να επανασυνδεθείτε, θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα. Μια προαγωγή σας περιμένει στα προσεχώς!

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Οι σκέψεις κάποιου που είναι ερωτευμένος με το πρόσωπο σας, θα γίνουν απόλυτα συγκεκριμένες προτάσεις. Προτάσεις στην εργασία σας έρχονται που θα σας αφορούν άμεσα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ

Οι οριστικές σας αποφάσεις, θα έχουν θετικό αντίκτυπο στον άνθρωπο σας, που θέλει και αυτός να σας κάνει κάποιες ανακοινώσεις. Μέσα στην οικογένεια σας, λύνονται πολλά προβλήματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΕΡΜΗΣ

Νέα ερωτική ιστορία, να αναμένετε από κάποια όμως παλιά σας σχέση. Όλα αλλά μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Χρήματα από φιλικό σας πρόσωπο, να αναμένετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Το σύμπαν σας υποστηρίζει, σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και ειδικά στον ερωτικό σας τομέα. Αποφύγετε άτομα, που δεν έχουν δείξει καλή διαγωγή στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Μην αποκαλύπτετε ακόμη όλο το αισθηματικό σας παρελθόν, στον καινούργιο σας σύντροφο. Ειδήσεις στην οικογένεια σας, για ερχομό απογόνου.

 

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΚΡΙΝΑΚΙ

Είστε σε μια καλή ψυχολογική φάση, που μπορείτε πια ψύχραιμα να ξεκαθαρίσετε την ερωτική σας ζωή. Στην εργασία σας, έχετε σημαντική άνοδο.