Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ευκαιρίες για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Άλογο

Οι μέρες έχουν γεμάτο πρόγραμμα για εσάς, και σίγουρα θα καταφέρετε και κάποιες εκκρεμότητες σας να τις κλείσετε. Από τον νέο μήνα του Αιγόκερω… ίσως και μερικοί, να επανασυνδεθείτε με τον πρώην αγαπημένο σας.

Χοίρος

Θα χαρείτε με την έκπληξη που σας επιφυλάσσει κάποιο άτομο, που τον τελευταίο καιρό σας έχει συμπαθήσεις ιδιαίτερα. Μπορεί αυτό να σας φέρει και σαν άτομα πιο κοντά… ίσως και στην δημιουργία σχέσης.

Σκύλος

Δεν έχετε πραγματικά κανέναν λόγο, να αντιδράτε τόσο υπερβολικά, σε όλα αυτά που λέει το ταίρι σας. Οι μέρες θα φέρουν στην επιφάνεια τις πρακτικές λύσεις, και πιθανόν μερικοί να επανασυνδεθούν… και επίσημα.

Κόκορας

Κάποιες πληροφορίες ψάχνετε και μάλλον θα τις βρείτε ξαφνικά. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να πάρετε και κάποιες οριστικές αποφάσεις γύρω από τον άνθρωπο που τους τελευταίους μήνες σας έχει τραβήξει την προσοχή.

Πίθηκος

Μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Υπάρχουν γύρω σας πολλές και σημαντικές καταστάσεις που χρειάζονται την άμεση προσοχή σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το εφαρμόσετε και μέσα στην σχέση σας.

Κατσίκα

Κάποια μικρά θέματα που είναι στην ευθεία τους για να λυθούν, μην τα καθυστερήσετε. Υπάρχουν ευκαιρίες και στον αισθηματικό σας τομέα, που θα σας δώσουν χαρά και ισορροπία.

Φίδι

Είστε πραγματικά έτοιμοι, για να κάνετε με τον σύντροφο σας το επόμενο βήμα και αυτό τώρα σας κάνει και αισθάνεστε όμορφα. Σίγουρα επί του παρόντος, δεν χρειάζεται αυτό να το ξέρουν οι φίλοι – γνωστοί σας.

Δράκοντας

Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να έχει αυτές τις ημέρες μια ουσιαστική συνάντηση και συνομιλία που θα σας κάνει… να ξεκαθαρίσετε τα γενικότερα προγράμματα σας, για το έτος 2021!

Λαγός

Είστε αποφασισμένοι να βάλετε μια τελεία σε όλα αυτά που τώρα δεν σας αρέσουν στην ζωή σας και ειδικά στις ιδιαίτερες συμπεριφορές που βγάζει ο αγαπημένος σας. Όλα μπορείτε να τα διορθώσετε.

Τίγρης

Ξέρετε ότι τώρα το ταίρι σας, έχει κάποια δικά του προβλήματα που πρέπει να λύσει. Άρα από την μεριά σας κάντε λίγη υπομονή και προσφέρετε του χρόνο επαρκή. Όλα θα εξελιχθούν γρήγορα.

Βόδι

Σκέψεις και συναισθήματα θα στρωθούν μπροστά σας, μέσα από μια αποκαλυπτική εξομολόγηση που θα έρθει χωρίς να το περιμένετε, από το πρόσωπο που ξέρετε ότι καιρό τώρα σας πολιορκεί.

Ποντικός

Εκπλήξεις κρύβει το επόμενο χρονικό διάστημα για εσάς, καθώς θα τύχουν μεγάλες οικονομικές εκπλήξεις, από εκεί που δεν τον φαντάζεστε. Το κλείσιμο του έτους θα σας φέρει και έναν νέο έρωτα.