Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ποιος είναι ο μοιραίος σου έρωτας?

Προβλέψεις για το επόμενο 7ήμερο:

Κριός:  ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ

Μεγάλες εκπλήξεις σας περιμένουν από τους καλούς σας φίλους, που θέλουν να στήσουν και πάλι τις γέφυρες επικοινωνίες με τον πρώην σας, που κάνει ότι μπορεί, για να σας πλησιάσει εκ νέου.

Ταύρος:  ΝΥΦΙΚΟ ΜΟΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Πολλά αυτά που έχετε να κάνετε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα  14/12, και ίσως και να πρέπει από τώρα να εξηγήσετε στον άνθρωπο σας ότι θα χρειαστείτε την κατανόηση του…. χρονικά!

Δίδυμοι:  ΡΟΔΑ ΖΩΗΣ

Μην περιμένετε κανέναν. Τώρα θα χρειαστεί να ανοίξετε τα μάτια σας…. αλλά και να ασχοληθείτε πιο εντατικά με την κοινωνική και οικογενειακή σας ζωή, που τις έχετε παραμελήσεις τα μέγιστα.

Καρκίνος: ΤΡΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ

Δεν θέλετε να χάσετε και άλλον από τον πολύτιμο χρόνο σας, με άτομα που έχουν καιρό τώρα δείξει ότι δεν μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Πιθανόν και ήδη σε κάποιες παρελθούσες επαφές σας, να σας είχαν απογοητεύσει.

Λέων:  ΣΠΑΘΙ ΧΡΥΣΟ

Κάποια οικογενειακά σας ζητήματα, θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και θα καταφέρετε, να τα λύσετε επιτέλους  και αυτήν τη φορά, όλοι οι εμπλεκόμενοι να μείνουν ικανοποιημένοι σίγουρα.

Παρθένος:  ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

Σημάδια έρωτα, έχετε πιάσει από κάποιον φίλο – συνεργάτη σας που όμως σας παραξενεύουν. Πιθανόν και να κάνετε λάθος. Επί του παρόντος μην αποτολμήσετε τίποτα, παρά αναμείνατε τις εξελίξεις!

Ζυγός:  ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ

Μπορεί να υπάρχει μια λάθος συνεννόηση ή παρεξήγηση, με τον άνθρωπο σας αλλά σίγουρα δεν θα χρειαστεί… να το τραβήξετε πολύ περισσότερο. Μέσα σε αυτό το Σαβ.Κο 12+13/12, θα έχετε νέα του.

Σκορπιός:  ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

Ανεβάστε τις προσωπικές σας ταχύτητες, καθώς υπάρχουν ένα σωρό θέματα, που τώρα πρέπει να λάβουν τέλος μέσα από τις δικές σας λύσεις. Επίσης, ο σύντροφος σας, έχει κάποια παράπονα από εσάς.

Τοξότης:  ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ

Δεν είναι οριστικός αυτός ο χωρισμός που ζείτε. Μπορεί να έχετε κάνει κάποια έντονα λόγια, αλλά σε καμία των περιπτώσεων αυτό δεν θα σας αφήσει για πολύ ακόμη, τον έναν μακριά από τον άλλον.

Αιγόκερως:  ΕΡΑΣΤΗΣ ΚΡΥΦΟΣ

Μην ακούτε τι έχουν κάνει οι άλλοι μέσα στην σχέση τους. Εσείς μόνο ξέρετε ποιο είναι τελικά το δικό σας πρόβλημα. Από την καινούργια εβδομάδα, θα χρειαστεί να συναντηθείτε με τον αγαπημένο σας.

Υδροχόος:  ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Κάποιες τελικά παραπάνω εξηγήσεις θα σας δώσει, το συντροφικό σας έτερο, καθώς ξέρει, ότι ρισκάρει, κάτω από αυτές τις συνθήκες να σας χάσει. Επίσης, κάποια επαγγελματικά νέα, σας χαροποιούν.

Ιχθείς:  ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Δεν θέλετε σε καμία των περιπτώσεων να πάτε πίσω, στο ερωτικό σας παρελθόν. Τώρα μπορείτε να βρείτε κάτι καινούργιο, και να δώσετε εκεί την προσοχή και τον χρόνο σας.