Οι κάρτες της Κατίνας – Θα έρθει αυτός που περιμένεις… και πότε?

 Για όλους:

Κριός  Η Μπρατσέρα

Σημειώστε αυτά που θέλετε να πείτε σε αυτόν που τώρα είναι χαμένος από τις επικοινωνίες, καθώς από την καινούργια εβδομάδα, θα έχετε σημαντικά νέα του.

Ταύρος Τα Σύννεφα

Η αγάπη που ήδη αισθάνεστε για κάποιο άτομο, που το ξέρετε ελάχιστα θα δώσει αρκετές  αφορμές για να μιλήσετε και να ξανα-συναντηθείτε. Ακόμη  υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθετε.

 

Δίδυμοι Ντάρε – Ο Σουλτάνος του Διαμαντιού

Δεν μπορείτε να συνηθίσετε την μοναξιά σας. Σίγουρα πολλά είναι αυτά που σας λείπουν, αλλά επί του παρόντος, μην κάνετε κάποιο λάθος και επικοινωνήσετε με τον πρώην σας.

 

Καρκίνος Βααλιντέ – Το Σκοτάδι

Κρατήστε αποστάσεις από άτομα, που δεν ξέρουν ακόμη ποιοι είστε. Μπορεί να έχετε ενθουσιαστεί με κάποιους αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο ο χρόνος, θα σας δώσει ασφαλείς απαντήσεις.

 

Λέων  Τα Άστρα

Θα έχετε μια σειρά από προσκλήσεις και επαφές από το πρόσωπο που σας αφορά. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά και να ξεκινήσετε μια σχέση.

Παρθένος Το Δέντρο   

Ζητάτε την επανασύνδεση με κάθε τρόπο. Αυτό το έχει καταλάβει το άτομο που ακόμη αγαπάτε, και μάλλον θα σας δείξει την εγωιστική του πλευρά, για λίγο όμως.

 

Ζυγός Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Υπάρχουν ακόμη κάποιες μικρές αγκυλώσεις στον σύντροφο σας, που έρχονται από το παρελθόν του. Δεν χρειάζεται από την δική σας την μεριά να κάνετε κάτι άμεσα.

 

Σκορπιός  Οι Κήποι

Εσείς που έχετε χωρίσει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, μην απελπίζεστε. Από τα μέσα του μήνα, θα έχετε κάποια νέα που θα σας ενδιαφέρουν  τα μέγιστα.

 

Τοξότης Μίντα – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Αυτά που σας χρειάζονται και έχετε ανάγκη, δεν σας τα προσφέρει το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να μην θέλετε και εσείς να κάνετε μαζί του και πιο σοβαρές συζητήσεις.

 

Αιγόκερως Η Κουκουβάγια

Η σκέψη σας, είναι μόνο στον πρώην σας, που θέλει να σας πλησιάσει και έχει βάλει όλους αυτούς τους γύρω  κοινούς σας φίλους να σας μιλήσουν υπέρ του.

Υδροχόος Το Κλειδί

Κρεμάστε τα γάντια σας. Δεν τα χρειάζεστε…! Το πρόσωπο που σας έχει αδικήσει με όλους τους τρόπους, πλησιάζει με υψηλές ταχύτητες και θέλει να σας έχει εκ νέου στην ζωή του.

 

Ιχθείς Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Είστε αυτήν την εποχή, μέσα σε ένα μόνιμο άγχος, για το που θα καταλήξει αυτή η σχέση με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να σκέφτεται και ο ίδιος.