Οι κάρτες των Αγγέλων – Το 2021 θα φέρει αγάπη αληθινή σε όλα τα ζώδια

Προσεχώς…:

Κριός   Τα Νέα Ξεκινήματα 

Πάρτε τον χρόνο που σας χρειάζεται προκειμένου, να σκεφτείτε όλα αυτά που έχουν γίνει και τι προτάσεις έχουν πέσει στο τραπέζι. Το σύμπαν σας ανοίγει και νέους οικονομικούς δρόμους!

Ταύρος  Η Εισακουσθείσα προσευχή

Δεν θα βρείτε εύκολα τις λύσεις, αν μέσα σε αυτά που σας προβληματίζουν δεν βάλετε και τον άνθρωπο σας. Σίγουρα έχει και αυτός που πολλά να σας προτείνει!

 

Δίδυμοι  Η Μελέτη

Ξέρετε ότι το πρόσωπο που σας αφορά, έχει κάποια προβλήματα αυτή  την εποχή, που δεν του επιτρέπουν να σας μιλήσει πιο συγκεκριμένα για ένα κοινό μέλλον.  

 

Καρκίνος  Η Φιλία

Μέσα στον νέο μήνα του Ιανουαρίου, θα δείτε θεαματική άνοδο των οικονομικών σας, και πιθανόν να σας γεννηθούν προθέσεις για αγορές – επενδύσεις…ακόμη και γάμο!

 

Λέων  Η Συγχώρεση

Γρήγορα θα πρέπει να σκεφτείτε και να δράσετε σε προσωπική ζωή και επαγγελματικές προκλήσεις. Οι φίλοι και οι δικοί σας άνθρωποι είναι κοντά σας και σας υποστηρίζουν!

 

Παρθένος  Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Δεν θα ανοίξετε και πάλι τις πόρτες του παρελθόντος…όσο και αν ο πρώην σας επιμένει. Η φιλοσοφία σας έχει πια αλλάξει και τώρα ζητάτε την ηρεμία και την εξέλιξη σας.

Ζυγός  Η Νέα Αγάπη

Αυτά που έχετε πει και συζητήσει με τον σύντροφο σας, θα γίνουν πράξη που ίσως και μερικούς από εσάς, μέσα στο 2021…να σας οδηγήσουν στα σκαλιά της εκκλησίας.

 

Σκορπιός  Τα Παιδιά

Νέος κόσμος έχει μπει στην ζωή σας, και αυτό σίγουρα σας έχει φτιάξει κατά πολύ το κέφι. Κάποιοι που είναι ακόμη στο κλαμπ των εργένηδων, θα γνωρίσουν τον σύντροφο της καρδιάς τους.

 

Τοξότης  Ακούγοντας 

Δεν θα πρέπει να σας απασχολεί και πολύ, το γεγονός ότι ακόμη δεν έχετε κάνει κάποια σοβαρή σχέση. Άλλωστε, αυτήν την σεζόν έχετε πολύ τρέξιμο με τα εργασιακά σας.

 

Αιγόκερως  Η Πρόθεση 

Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχετε εκπλήξεις από παλιούς σας γνώριμους. Ερωτοφιλίες και επανασυνδέσεις, θα ξεδιπλωθούν …και πολλοί νέοι έρωτες θα ενάρξουν.

 

Υδροχόος  Η Θεραπεία

Είστε από τους τυχερούς αυτού του Χειμώνα, που επιτέλους, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας και ειδικά μέσα στην σχέση σας.

Ιχθείς  Η Παράδοση και η Απελευθέρωση

Τα καλύτερα έρχονται κυρίως στα οικονομικά σας, που θα σας δώσουν μια παραπάνω ανάσα. Σίγουρα εσείς οι ελεύθεροι, θα σκεφτείτε και κάποια ταξίδια επιμόρφωσης – επενδύσεων.